Luchtbedden

Slapen op een luchtbed oncomfortabel? Dan heb jij nog nooit een nachtje op onze luchtbedden geslapen! Ze zijn voorzien van een zachte velours toplaag voor ultiem slaapcomfort. Maar aan een luchtbed zonder pomp heb je weinig. Daarom hebben wij ook luchtbedpompen voor je, zodat jouw luchtbedje binnen no time is opgeblazen en klaar om op te slapen!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Luchtbedden

Niets zo belangrijk als lekker kunnen slapen tijdens het kamperen, logeren of als je op reis bent. Een comfortabel luchtbed biedt dan uitkomst. Even opblazen en je gaat een goede nachtrust tegemoet. Al moet je niet halverwege de nacht wakker worden op de grond met een lek luchtbed. Daarom bieden we luchtbedden aan van merken met een goede reputatie, zoals Vrijbuiter.

Eén- of tweepersoonsluchtbed

Mocht een eenpersoonsluchtbed niet voldoende zijn, omdat er meer mensen blijven slapen, dan hebben we ook nog tweepersoonsluchtbedden. Veel luchtbedden hebben een zachte velours toplaag, zodat je comfortabeler ligt. Daarnaast zijn er luchtbedden met diverse voordelen beschikbaar, zoals een ‘beam’ constructie, waardoor je gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over het luchtbed. Verder zijn er luchtbedden met een AirTight systeem en dubbele ventielen om lekkage tegen te gaan.

Luchtbedpomp

Het enige nadeel van een luchtbed is dat je deze op moet blazen. En als je dit met je mond doet, kun je wel even bezig zijn. Zeker bij een tweepersoonsluchtbed. Daarom zijn er allerlei handige luchtbedpompen. Wil je nog een beetje de handen uit de mouwen steken, dan kun je voor een voetpomp gaan. Ga je voor optimaal gemak, kies dan voor een automatische luchtbedpomp. Je zou ook een luchtbed aan kunnen schaffen met een geïntegreerde pomp. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat je er in Frankrijk pas aan denkt dat je de pomp bent vergeten. Zo’n luchtbed met ingebouwde pomp is dus ideaal als gesteld bent op gemak. Het scheelt een hoop gedoe en een goede nachtrust is binnen handbereik.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help