Fietsen

Een fiets is een praktisch vervoermiddel waar je in Nederland bijna niet zonder kunt. Bij wehkamp hebben wij allerlei soorten fietsen voor de recreatieve fietser en de sportieve fietser. Ook de fiets voor de dagelijkse boodschappen vind je bij wehkamp. Een tweewieler voor jong en oud koop je bij wehkamp.

365 Resultaten
Aanbevolen

365 Resultaten

Vind bij wehkamp een fiets die bij jou past

Veel kinderen leren fietsen als ze een jaar of vier zijn en als ze eenmaal de wiebelige fase voorbij zijn, verleren ze het nooit meer. Je tweewieler is een fijn vervoermiddel om je makkelijk en goedkoop van a naar b te brengen. Ook is het heerlijk om in je vrije tijd op de fiets te stappen en de natuur in te gaan. Bij wehkamp hebben wij allerhande soorten fietsen. Maak kennis met onze kinderfietsen mét en zonder zijwieltjes. Voordat je het weet, fietst je zoon of dochter je zo voorbij op zo’n flitsende fiets. Een jonger broertje of zusje gaat mee in een fietszitje die je eenvoudig op je eigen fiets monteert. Kies zelf voor bijvoorbeeld een comfortabele omafiets. De zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar zodat je de fiets zo in kunt stellen dat het precies op maat is voor jouw lengte.

Ook de sportieve fietser koopt een fiets bij wehkamp

Ben jij graag in beweging en houd je ervan om in het bos over mulle paadjes te fietsen? Onze mountainbikes kunnen alles aan. Door de houding die je aanneemt op een mountainbike train je meteen je buikspieren. Deze fietsen zijn daarnaast ook geschikt om mee naar school te gaan of naar je werk. Trap jij behoorlijk wat fietskilometers weg? Een beetje ondersteuning komt dan wel van pas. Kies voor een elektrische fiets van wehkamp. Wij hebben stoere speed pedelecs en elektrische fatbikes, maar ook elektrische stadsfietsen. Zo kan je ook als je wat minder mobiel wordt, blijven fietsen.

Voor bijpassende fietsaccessoires ga je naar wehkamp

Naast fietsen in allerhande soorten, kleuren en maten hebben wij ook fietsaccessoires. Ga voor een fietshelm voor de veiligheid van jezelf of van je kind. Gaat je baby of peuter mee op jouw fietstochten? Een fietskar is praktisch en voor je kindje is het een hele beleving. Ook hebben wij diverse handige fietstassen waar je van alles in kwijt kunt. Stap op de fiets samen met wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën