Fietsen

284 Resultaten
Aanbevolen

284 Resultaten

Jouw droomfiets bij wehkamp

De afgelopen jaren heeft de elektrische fiets flink aan populariteit gewonnen. Inmiddels heb je flink veel keuze uit verschillende modellen. Wil je een fiets kopen met een minimale actieradius van 100 kilometer? Of vind je het belangrijk dat de motor in het midden zit? Met bijna 200 fietsen in ons assortiment zit jouw droomfiets er vast wel tussen. De juiste fiets vinden is nog een heel karwei. Daarom vertellen we je graag waar je op moet letten als je elektrische fietsen gaat kopen.

Vermogen

Bij elk model staat in Newton (Nm) vermeld wat het vermogen is. Kort gezegd betekent meer vermogen, meer ondersteuning. Hoe weet je of je een fiets nodig hebt met veel of weinig vermogen? Ga voor jezelf na welke routes je meestal fietst. Moet je vaak een brug of helling trotseren? Dan wil je misschien een fiets met wat meer vermogen.

Juiste framemaat

Bij sommige modellen zie je tussen de afbeeldingen een tabel staan. Hierin staat per framemaat aangegeven welke lichaamslengte het meest geschikt is. Daarnaast heb je meestal de keuze uit een elektrische fiets voor heren of een elektrische fiets voor dames. Tip: mannen die moeite hebben met een hoge instap kunnen uiteraard ook voor een model met lage instap kiezen.

Positie van de motor

De ene fiets heeft de motor in het midden, de ander bij het voorwiel. Kijk bij de specificaties van een item om de positie van de motor te achterhalen. De plek van de motor heeft vooral gevolgen voor het rijcomfort. Het is lastig te zeggen wat de beste positie is. Iedereen heeft daarin een eigen voorkeur.

Actieradius

De actieradius geeft aan hoe lang je met de batterij kunt rijden voordat je deze moet opladen.

Rijklaar laten bezorgen

Soms staat er bij fietsen vermeld dat deze rijklaar wordt bezorgd. Wat dat precies inhoudt? Een professionele fietsenmaker komt langs en zorg ervoor dat je zelf niets meer hoeft te doen aan de afstelling van de fiets. Zo wordt bijvoorbeeld je zadel versteld, de ketting en banden op de goede spanning gebracht en worden eventuele extra onderdelen (zoals snelbinders of een bel) gemonteerd. Alles zodat je direct op je nieuwe fiets kunt wegrijden.

Geen elektrische fiets?

Zoek je geen elektrische fiets, maar iets anders? Misschien kunnen we je dan verder helpen met onderstaande producten?

Kinderfietsen

Ook de kids kunnen bij wehkamp kiezen uit een dertigtal mooie fietsen. Hoe stoer is deze Volare Motorbike kinderfiets 16 inch? Ook deze Frozen kinderfiets is onder de allerkleinsten héél populair.

Elektrische step

Elektrische steps zijn niet alleen voor kinderen. Bij wehkamp vind je ook steps die juist speciaal voor volwassenen zijn gemaakt. Een step is bijvoorbeeld heel handig als je op je werk vaak grote afstanden aflegt.

Bakfiets

Zoek je een gave bakfiets om bijvoorbeeld je kinderen in te vervoeren? Dan heb je misschien ook wel overwogen om een elektrische bakfiets te kopen. Bij wehkamp vind je deze elektrische bakfiets van Villete, een stijlvol en stabiel model met veel ruimte. Twijfel je tussen een stadsfiets kopen of een elektrische bakfiets? Lees dan eens de beschrijving en specificaties door die bij elk item worden vermeld. Modellen die we bij wehkamp verkopen zijn onder andere Ninebot by Segway, Villete en Volare.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.