POP top teaser image

Aankleedkussens & hoezen

Een goed aankleedkussen is onmisbaar voor iedere jonge ouder. Dankzij de naar boven staande randen, blijft je kindje goed op zijn of haar plek liggen en heb je alle tijd om een luier te verschonen of een leuk rompertje aan te doen. Vrolijk de aankleedkussens op met een aankleedkussenhoes van merken als Jollein, bébé- jou en Baby’s Only.

175 resultaten
aanbevolen

175 resultaten

Aankleedkussens voor baby's

Een goed aankleedkussen is onmisbaar voor iedere ouder. Dankzij de naar boven staande randen blijft je kindje goed op zijn of haar plek liggen en heb je alle tijd om een luier te verschonen of een leuk rompertje aan te doen. Wil je net even wat extra’s doen voor het interieur? Vrolijk de aankleedkussens op met een aankleedkussenhoes van merken als Jollein, bébé-jou en Baby’sOnly! Wist je dat er ook heel handige verschoonmatjes zijn die je onderweg kunt gebruiken, zodat je niet bij je familie of in de auto allerlei aankleedkussens hoeft te parkeren? De KipKep Napper is daar een perfect voorbeeld van. De ene zijde is van zacht katoen gemaakt, zodat je baby hier lekker op kan liggen en je eventueel een plasluier kunt verschonen. Gaat het om een poepluier, dan kun je de andere kant van het matje gebruiken. Dit is op dezelfde manier gecoat als aankleedkussens, zodat je het eenvoudig kunt afnemen als het vies wordt. Handig!

Kies je favoriete baby-aankleedkussens en hoezen

Jollein en bébé-jou zijn de topmerken wanneer het om aankleedkussens gaat. We hebben verschillende modellen van ze opgenomen in ons assortiment, zodat je op je gemak de keuze kunt maken voor het meest passende artikel voor jouw situatie. Ook wanneer je een mooie, zachte hoes eromheen wilt, zit je goed bij wehkamp. Maak je keuze uit allerlei vrolijke kleuren, zodat je lekker kunt afwisselen. Ook Baby’s Only heeft diverse prachtige hoezen voor je. Je ziet het: met aankleedkussens voor bayb's kun je alle kanten op bij ons. Bestel dus met vertrouwen en profiteer van onze goede prijs/kwaliteitverhouding en het eenvoudige bestelproces!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.