Stofzuigers

Je huis schoonmaken is natuurlijk niet de leukste klus, maar wij kunnen je het wel steeds makkelijker maken. Zo kun je het huishouden naast een slede stofzuiger met of zonder zak gemakkelijk aanvullen met een snoerloze stofzuiger. Ga bijvoorbeeld voor een kruimelzuiger, steelstofzuiger of robotstofzuiger. Een steelstofzuiger is vaak zelfs multi-inzetbaar, wat ook weer tijd scheelt.

196 resultaten
aanbevolen

196 resultaten

Stofzuigers

Wie wil het niet: een schoon en opgeruimd huis? Dan heb jij de beste apparatuur nodig. Wil jij weten waar je op moet letten voordat je een nieuwe stofzuiger gaat kopen? Wij helpen je een eindje op weg. Wat de perfecte stofzuiger is, kan namelijk per huishouden verschillen.

Snoerloos of met snoer?

De afgelopen jaren zijn er steeds meer snoerloze stofzuigers op de markt gekomen. Ideaal, omdat je niet meer afhankelijk bent van de locatie van een stopcontact. De snoerloze steelstofzuiger is perfect voor een kleiner huishouden. Over het algemeen laden ze volledig op in ongeveer 4 uur. Je kunt ze daarna in de normale modus vaak ongeveer een half uur gebruiken. Overtuigd? Selecteer dan het complete aanbod van deze producten via de filtermogelijkheid. Wil je toch een stofzuiger met snoer en wil je weten hoe lang dit is? Vergelijk dan de snoerlengte die bij deze producten is aangegeven.

Stofzuiger met of zonder stofzak

Uiteraard heb je ook keuze uit een stofzuiger met zak of zonder stofzak. Dyson staat bekend om de zakloze modellen, maar ook de andere grote stofzuigermerken zoals Bosch en Philips volgen in dit aanbod. Ga je helemaal voor gemak? Dan kies je natuurlijk voor de robotstofzuiger. Deze maakt jouw vloer zichtbaar schoon, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Sit back and relax!

Energielabel

Door de introductie van het energielabel op sledestofzuigers kun je onder meer zien hoe stil een stofzuiger is. Want zeg nou zelf, stofzuigen met een muziekje erbij dat je ook nog kunt horen, dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonder dat de buren er last van hebben. Je vindt de hoeveelheid decibels op het energielabel. Op het energielabel vind je ook de stofuitstoot. Belangrijk natuurlijk voor wanneer je allergisch bent.

Kies de beste borstel(s)

Heb je huisdieren? Ga dan voor een stofzuiger met turboborstel. Deze pakt de haren beter op dan een standaard combiborstel. Bij een harde vloer raden we een parketborstel aan: deze zorgt niet alleen voor een betere stofopname, maar is ook beter voor je vloer. Of je nu kiest voor een Miele, Dyson, Philips of Bosch In'genius: veel modellen en merken zijn bij ons gewoon op voorraad. Daardoor bezorgen wij ook die nieuwe stofzuiger supersnel bij je thuis. En jouw oude apparaat nemen we gratis voor je mee. Opgeruimd staat netjes!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.