Nachtlampjes & projectors

Vaak vinden baby's en kindjes het fijn om tijdens het slapen een lampje aan te hebben. Hier vind je de leukste nachtlampjes voor jouw kleintje. Maak een keuze uit ons ruime assortiment met merken zoals Zazu en Petit Monkey. Laat het nachtlampje aansluiten op jouw babykamerstijl en maak jouw babykamer compleet!

36 Resultaten
Nieuwste collectie

36 Resultaten

Nachtlampjes

Een onmisbaar item op de kamer van je kindje is een nachtlampje. Je kindje is vaak bang in het donker en durft niet in slaap te vallen. Een nachtlampje is de ideale oplossing hiervoor. Dit geeft een veilig gevoel en op deze manier hoeft je kindje niet langer bang te zijn in het donker. In de loop der jaren zijn er veel verschillende nachtlampjes ontwikkeld. Het is dus goed om je eerst in het assortiment te verdiepen, voordat je daadwerkelijk tot een koop overgaat.

Waar je het lampje neer hangt in de kamer, verschilt per kindje. Wanneer de nachtlamp te dicht bij het bedje hangt, kan het zijn dat het licht te fel is, waardoor het in slaap vallen belemmerd wordt. Zet het nachtlampje in ieder geval zo neer, dat er geen enge schaduwen ontstaan waardoor je kindje een nachtmerrie krijgt.

Veel variatie

Er zijn nachtlampjes verkrijgbaar in verschillende varianten. Er zijn lampjes met een sensor die vanzelf aangaan wanneer het begint te schemeren. Steeds meer lampjes hebben een energiezuinige LED verlichting. Dit is gunstig voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast zijn de lampjes van wehkamp verkrijgbaar in leuke dieren en vormen van onder andere Zazu, Nijntje en Woezel & Pip.

Zazu heeft handige leeslampjes en nachtlampjes in één, in de vorm van een schattig schaapje. Deze lamp heeft twee standen, een felle lichtsterkte voor tijdens het lezen en een minder fel licht om lekker bij in slaap te vallen. Met Fin het schaap in de kamer van je kindje, is het geen probleem meer om lekker in slaap te vallen.

Daarnaast is er een magische lamp van Paw Patrol. Deze magische zaklamp wordt geactiveerd wanneer er gezwaaid wordt met de fakkel als een toverstaf. Het licht zal op deze manier op een magische wijze verschijnen. Het licht vervaagt na twee minuten tot een nachtlamp. Door het glow in the dark uiterlijk van de lamp is deze gemakkelijk te vinden in de donkere nacht.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.