Top Teaser Lite - Inspiratie - AW23 - Woontrends 2023

Dit zijn de woontrends voor 2024

Begint het te kriebelen om je woning een opfrisbeurt te geven? Zin om verfkwasten tevoorschijn te halen of ben je op zoek naar nieuwe accessoires voor de finishing touch in huis? Laat je inspireren door de nieuwste trends van dit jaar. Wij vertellen je alles over de twee belangrijkste woontrends van 2024.

Crafted earth

Voor deze woontrend halen we inspiratie uit de natuur. Denk aan neutrale kleuren zoals beige, bruin en hier en daar een accent van steenrood en roze. De natuur zien we ook terug in de ronde en organische vormen, die je op allerlei manieren tegenkomt. In spiegels, meubels, op lampenkappen en in vloerkleden. Bij deze trend komen veel handgemaakte accessoires en rijke, natuurlijke materialen kijken, waardoor je een luxe uitstraling neerzet. Deze woontrend combineert het mooiste van de bekende Wabi sabi en Japandi woonstijlen, met een eigentijdse twist.

Crafted earth

The new retro

Zoals we in de fashiontrends van afgelopen maanden ook veel pops of color terug zagen komen, heeft dit zich nu doorvertaald in de woontrends voor 2024. En daarmee gaan we terug in de tijd, naar de jaren ’70 en ’80. Deze kleurrijke trend draait om pops of colour en colorblocking met felle kleuren. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan zijn chroom en zilver de perfecte aanvulling op je interieur, bijvoorbeeld met een spiegeltafel of chromen ornamenten. Combineer dit met grafische prints zoals een schaakbord patroon of strepen en je huis is lekker retro. Met deze stijl kun je zo veel mixen en matchen als je wilt, helemaal naar jouw eigen stijl.

Richt je eigen huis in met deze interieurtrends

Dit waren de leukste interieurtrends van 2024. Je hoeft deze zeker niet één-op-één over te nemen. Het leukste van trends is dat ze je inspireren om je huis, studentenkamer, tuin of balkon op je eigen manier in te richten. Een nieuw kunstwerk aan de muur of net wat andere kussenslopen kunnen al een wereld van verschil maken. Ontdek het zelf.

Gezien op Instagram

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.