POP top teaser image

Zwangerschaps t-shirts & tops voor dames

Combineer je zwangerschapsshirts en zwangerschapstops van merken als Supermom, Mama-Licious en Love2Wait met onze andere zwangerschapskleding. Wij hebben zwangerschapstops en zwangerschaps-T-shirts met mooie prints en kleuren, die ook nog functioneren als een handige voedingstop. Straal nog meer met passende zwangerschapsmode!

158 Resultaten
Aanbevolen

158 Resultaten

Zwangerschapsshirts & zwangerschapstops

Goede kleding is belangrijk tijdens je zwangerschap, want ook in die maanden wil je er goed uitzien, ook al heb je soms even wat minder energie om in je kledingkast te duiken. Bij wehkamp heb jij ruime keuze tussen verschillende zwangerschapsshirts en zwangerschapstops. Alles wat jij vandaag besteld kan morgen, op het moment dat jij wilt, bij jou thuis bezorgd worden - voor niets! Ook vraagt zwanger zijn wel wat extra's van je kleding. Comfort, pasvorm en soms ook je veranderende voorkeur voor kleuren, spelen allemaal mee bij het kiezen van goede zwangerschapsmode T-shirts en tops.

T-shirts & tops met feel good-factor

T-shirts en tops voor je zwangerschap worden vaak gemaakt van zachte, elastische stoffen die lekker aanvoelen om je buik en de rest van je lijf. De ontwerpen houden rekening met groei en ook met je gevoeligheid, want als je zwanger bent kun je extra snel last hebben van kleding die niet helemaal lekker zit. Knellende naden en stiksels op onhandige plekken, daar zit je niet op te wachten. Vandaar dat de zwangerschapsmerken veel aandacht besteden aan de pasvorm, vooral rondom de buik, de hals en armsgaten.

T-shirts & tops: stoer en geraffineerd

Ben je in een fase dat je je zwangerschap nog wilt verhullen, of mag de buik inmiddels gezien worden? Met de mooiste zwangerschapsshirts en -tops doe je gewoon lekker wat jij prettig vindt, het is tenslotte jouw buik. Als je je buik wilt accentueren, kies dan voor aansluitende tricot zwangerschapstops met een print - ze zijn er ook met geraffineerde decolletés - en draag ze met een mooie denim zwangerschapsbroek. Verhullen doe je heel gemakkelijk - tot op zekere hoogte natuurlijk - met de uitgebreide collectie wijdere zwangerschapstops en -T-shirts van wehkamp. Laat je inspireren door onder andere MAMA-LICIOUS, Only maternity, Pieces maternity, Noppies en Love2Wait.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën