Kindersportschoenen

Hockey, tennis en voetbal. Houd jij ook zo van sporten? Bij sporten horen natuurlijk wel een goed paar sportschoenen. Wehkamp heeft voor allerlei sporten verschillende schoenen en van allerlei merken zoals; adidas, Nike en Rucanor. Ga voor gave gele, blauwe of witte kindersportschoenen en jij bent het hipst van iedereen op het veld!

174 Resultaten
Aanbevolen

174 Resultaten

Vrij bewegen met de leukste sportschoenen voor kinderen

Bij wehkamp vind je de leukste, mooiste en sportiefste sportschoenen voor je kind Is jouw dochter altijd op het voetbalveld te vinden of is jouw zoon weg van basketbal? Bij ons shop je de beste outdoor en indoor sportschoenen voor je kind.

Waarop letten bij het kopen van kinder sportschoenen

De sportschoenen moeten stevig zijn. Ze hebben de juiste ondersteuning nodig, zodat ze hun sport zonder zorgen kunnen beoefenen en een stevige gymp verkleint de kans op een blessure. Om deze reden is het ook beter om voor veters te gaan. Met veters kun je de schoen wat nauwer sluiten dan met klittenband. Aan de andere kant heeft klittenband ook zo zijn voordelen. Je kind struikelt nooit over de veters en de gympen zijn gemakkelijk aan te trekken. Hoewel het verleidelijk kan zijn om voor een maatje groter te gaan, is dat af te raden. Te grote schoenen geven je kind onvoldoende support. Ze gaan ervan sloffen en ze kunnen er zelfs over struikelen. Ben je op zoek naar zaalschoenen voor je kind? Dan moeten de gympen een witte zool hebben. Het is tevens belangrijk dat de slijtzool van de zaalschoenen voor een kind vrij hard zijn. Dat maakt het gemakkelijker om snel van richting te veranderen bij bijvoorbeeld voetbal of hockey.

De juiste soorten gymschoenen voor je kind kopen

Welke outdoor schoenen of zaalsportschoenen voor een kind heeft je zoon of dochter nodig? In ons filtermenu kies je met een muisklik welk type gymschoen voor een jongen of gymschoen voor een meisje je zoekt. Zit je kind op turnen of ballet? Kies dan voor balletschoentjes. Deze hebben een zachte zool, waardoor ze hun voeten compleet kunnen strekken. Je kunt tevens op voetbalschoenen, tennisschoenen, hockeyschoenen, hardloopschoenen, waterschoenen en algemene sportschoenen filteren. Door het juiste type schoen te selecteren, wordt je zoektocht al vele malen makkelijker. Houd wel in gedachten dat er zelfs dan nog grote verschillen kunnen zijn tussen de schoenen. Neem bijvoorbeeld de voetbalschoen. Doet je kind aan indoor voetbal? Dan heb je een voetbal zaalsportschoenen voor je kind nodig. Deze hebben geen noppen, maar beschikken over een slijtzool. Kunstgras voetbalschoenen hebben veel kleine noppen en de normale voetbalschoenen hebben grote noppen. Let dus niet enkel op het type sport dat je kind beoefent, maar ook op het type sportlocatie.

Kinder sportschoenen voor de mooiste prijzen

Kindervoeten groeien hard. Soms komt er een hele schoenmaat bij in slechts drie maanden. Aangezien kinderen zo snel groeien, besteden veel ouders liever niet te veel aan sportschoenen voor hun kind. Hoeveel de gymschoen mag kosten, zal waarschijnlijk afhangen van hoe snel je kind groeit, hoe vaak hij gymt, wat voor sport hij beoefent en je budget. Gelukkig hoeven goede gympen niet duur te zijn. Koop gewoon sportschoenen voor je kind in de sale en profiteer van geweldige kortingen! Zo shop jij de beste sportschoenen voor je kind voor de beste prijs.

Welk merk gymschoenen voor je kind kies je?

Veel merken, zoals adidas en Nike, produceren producten voor het hele gezin. Als je zelf fan bent van Nike kun je dus ook je zoon of dochter laten genieten van geweldige kwaliteit en Nike gymschoenen voor je kind kopen. Ook met Puma en Reebok gymschoenen voor kinderen zit je altijd goed. In ons assortiment vind je tevens andere leuke merken die mooie sportschoenen op de markt brengen voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan Hummel, Igor, Lexie and the Moon en Papillon. Shop schoenen in de favoriete kleur van je kind en hij of zij zal het paar nooit meer willen uittrekken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën