POP top teaser image

Sportkleding voor dames

Op zoek naar een nieuwe sportlegging of wil je weer een complete frisse sportlook? Hier vind je de nieuwste collecties van merken als ASICS, adidas Performance, Puma en Under Armour. Om in te fitnessen, hardlopen, bootcampen, voetballen, hockeyen en tennissen. Be a good sport!

1617 Resultaten
Aanbevolen

1617 Resultaten

Sportkleding voor dames

Hier vind je de nieuwste collecties op het gebied van dames sportkleding en dames sportschoenen en laten we eerlijk zijn, sporten wordt een stuk leuker in de mooiste sportkleding. Alles wat je zoekt voor je dagelijkse of wekelijkse rondje hardlopen, fitnessen in de sportschool of bootcampen in de buitenlucht hebben wij voor jou beschikbaar. Merken als adidas Performance, Puma en ASICS hebben de mooiste hardloopkleding, fitnesskleding en tenniskleding voor elke sporter. Ben je meer een Yoga-type? Ook daar hebben wij een uitgebreid assortiment voor van o.a. Rohnisch en Urban Goddess.

Hoe kies je jouw ideale sportoutfit

Allereerst kun je selecteren op jouw sport, kies je voor hardlopen of voor fitness of een van de andere sporten? Na deze selectie zie je alles wat voor deze sport geschikt is. Als je binnen een bepaald budget wilt blijven kun je gebruik maken van de prijsrange-filter. Uiteraard kun je ook selecteren op jouw favoriete merk en eventueel op kleur. Vergeet bij het kiezen van jouw ideale sportoutfit de sportschoenen niet. Elke sportschoen is anders en geschikt voor bepaalde sporten, zo heeft een hardloopschoen meer demping in de zool en heeft een fitness schoen goede grip en vaak een draaipunt onder je voorvoet zitten snelle bewegingen. Ben je er nog niet helemaal uit welke sport voor jou is, of welke sportspullen je nodig hebt? Ontdek alles wat je moet weten om weer te gaan sporten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.