Bedden

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Wehkamp heeft een uitgebreid assortiment bedden. Van een boxspring tot een kinderbed, voor iedere slaapkamer een passend bed. Kies een kleur die past bij de stijl van jouw slaapkamer om er een gezellig en knus geheel van te maken.

992 Resultaten
Aanbevolen

992 Resultaten

Een nieuw bed kopen? Je slaagt bij wehkamp

Jaren geleden heb je je bed gekocht. Je hebt hier veel plezier van gehad, maar nu merk je dat het bed aan vervanging toe is. Het matras ligt niet meer lekker, het bed ziet er ouderwets uit of het bed is door jaren intensief gebruik simpelweg beschadigd. Is het tijd om een nieuw bed te kopen? Of wil je je slaapkamer opniew inrichten? Dan zit je bij wehkamp goed! Op deze pagina vind je onze grote collectie wehkamp bedden.

Verschillende soorten bedden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar ideale bed kan kopen. Daarom verkopen we verschillende soorten luxe bedden.

Zo hebben wij bijvoorbeeld luxe boxsprings voor het echte hotelgevoel. Boxspring bedden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Waarom? Boxspring bedden bieden optimaal comfort. Dit komt omdat boxsprings uit twee matrassen zijn opgebouwd: de bedbodem en het topmatras. Deze zijn ook vaak hoger voor als je verminderd mobiel bent. Ben je verminderd mobiel? Bestel dan een van onze hoge bedden. Een hoog bed maakt het gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Wil je geen standaard bedden kopen, maar liever een hoger model aanschaffen? Ook dit hebben wij in ons assortiment.

Eenpersoons of tweepersoonsbed kiezen?

Eenpersoonsbedden hebben een breedte van 90 centimeter. Koop je liever een iets groter bed? Bestel dan een twijfelaar. Een twijfelaar heeft een breedte van 120 centimeter.

Ook hebben we ruime tweepersoonsbedden in jouw maat naar keuze. Zoek je een comfortabel bed voor jou en je partner? Bestel dan een van onze 2 persoonsbedden. Een tweepersoonsbed heeft een breedte van 160 centimeter. Wil je een extra ruim tweepersoonsbed kopen? Bekijk dan onze extra grote bedden van 180 centimeter.

Wat is een elektrische boxspring?

Elektrische boxsprings zijn luxe bedden die je zonder enige inspanning omhoog en omlaag zet. Dit doe je met een handige afstandsbediening. Een elektrische boxspring is ideaal als je niet alleen naar bed gaat om te slapen, maar hier ook regelmatig lezend of televisiekijkend te vinden bent.

Bedtijd wordt een feestje met onze kinderbedden

De kids moeten ook lekker kunnen slapen. Daarom verkopen wij niet alleen grote bedden voor volwassenen, maar ook bedden voor kids. Wat denk je van een leuke hoogslaper voor je zoon of dochter? En heb je altijd te weinig opbergruimte op de kinderkamer? Dan bestel je een bed met extra opbergruimte.

Tot slot hebben wij ook bedcombinaties in het assortiment. Een bedcombinatie bestaat uit een hoofdbord, een lattenbodem en een matras.

Verschillende soorten matrassen

Wil je bedden kopen inclusief matras? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten matrassen.

Een binnenveringmatras

Een binnenveringmatras is gemaakt van in elkaar gevlochten veren van staaldraad. In veel gevallen wordt een binnenveringmatras afgewerkt met een toplaag van schuim.

Voordelen:

  • Een binnenveringmatras ventileert uitstekend.
  • Een binnenveringmatras heeft een goede vochtafvoer.
  • Een binnenveringmatras gaat lang mee.
  • Een binnenveringmatras is relatief goedkoop.

Een pocketveringmatras

Een pocketveringmatras bestaat uit pockets, ofwel kleine zakken met veren. Doordat de veren afzonderlijk verpakt zijn, kunnen ze los van elkaar bewegen. Dit zorgt voor een hoge flexibiliteit.

Voordelen:

  • Een pocketveringmatras ventileert erg goed.
  • Een pocketveringmatras heeft een goede vochtafvoer.
  • Een pocketveringmatras heeft minder snel last van kuilvorming.

Een polyether matras

Een polyether matras is gemaakt van stevig schuim. Polyether matrassen worden vooral in kinderbedden gebruikt.

Voordelen:

  • Een polyether matras geeft veel comfort en ondersteuning.
  • Een polyether matras heeft een goede ventilatie.
  • Een polyether matras heeft een lange levensduur.

Bedden met lades

Heb je in de slaapkamer extra opbergruimte nodig? Bestel dan een van de wehkamp bedden met lade. Deze lade gebruik je bijvoorbeeld om kleding, schoenen en beddengoed op te bergen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.