Babymatrassen

34 Resultaten
Aanbevolen

34 Resultaten

Een veilig matras voor baby's kiezen

Een goede groei en voldoende goede slaap zijn erg belangrijk voor jouw kindje. Bij het kiezen van een wieg matras voor jouw kroost is er een aantal zaken waar je op kunt letten. Kies voor een fijn passend matras dat een ademende vulling heeft. Zo zorg je ervoor dat het kindje het niet snel te warm heeft.

Aan welk soort baby matras heeft jouw kindje behoefte?

Een matras voor in de wieg moet voldoen aan een aantal kenmerken om te helpen bij het zorgen voor een goede nachtrust. Baby's hebben het al snel warm. Ze liggen tijdens het slapen niet altijd even stil. Waar kun je op letten bij het kiezen van een goed matras?

Veiligheid staat voorop

Je wilt je geen zorgen hoeven maken of je baby onnodig storen wanneer het kindje slaapt. Met de SafeSleep hoeslakens om een matras blijft het matras droog, veilig en kan het kindje makkelijk ademen, ook wanneer het in een ongebruikelijke houding ligt. Een ledikant matras (of een ander soort matras voor je kindje) moet een ademende vulling hebben. In onze webshop kies je uit een groot assortiment ademende matrassen met een lichte vulling die goed in vorm blijft, zoals het Aerosleep matras.

De juiste ondersteuning voor het lichaam van het kind

Ook is het kiezen van een goede ondersteuning van het lichaam belangrijk bij het kopen van het beste baby matras. Als het kind niet prettig ondersteund ligt, zal het onrustig blijven draaien in het bedje.

Kenmerken van een goed babymatras

Comfort en hygiëne, daar draait het om bij het kopen van jouw nieuwe matras voor een kindje. Kies een matras met een vochtabsorberend en verwijderbaar tijk, dat te wassen is op 60 graden. Zo houd jij het babybedje altijd schoon. Wat betreft de ritssluiting van de matrashoes heeft een rits met tandjes van zachter kunststof de voorkeur. Naast scherpe randjes heb je hierbij geen last van roest bij veelvuldig wassen.

Shop vanuit huis voor je baby uitzet

Shoppen voor je uitzet vanuit huis scheelt tijd en geeft je de gelegenheid om op je gemak te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Van een fijne luiertas of flesjes tot een fijne commode of een matras voor een ledikant, je vindt het in onze webshop.

Ontdek ons brede assortiment en laat jouw nieuwste aankopen makkelijk aan huis bezorgen. Direct betalen of liever achteraf? Bij ons kies je zelf.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help