Bedden & matrassen

1727 resultaten
nieuwste collectie

1727 resultaten

Een nieuw bed en een nieuw matras bij wehkamp

Ook voor bedden en matrassen moet je bij wehkamp zijn. Bij ons kun je namelijk terecht voor zowel tweepersoonsbedden als een eenpersoonsbed, stoer kinderbed of peuterbedje. Bij een nieuw bed kun je bovendien ook meteen een van onze matrassen kopen en wij bezorgen alles bij je thuis.

Bedden van verschillende materialen en in diverse kleuren

Het leuke (en misschien moeilijke) aan het uitzoeken van bedden en matrassen is dat er heel veel verschillende soorten bedden en matrassen zijn. Als je bijvoorbeeld een boxspring gaat kopen, zie je al dat er boxsprings in diverse kleuren en designs zijn. Hetzelfde geldt voor alle andere soorten bedden. Je kunt een bed gemaakt van grenen of leer tegenkomen, maar ook van staal of polyester. Weet je al ongeveer wat je zoekt? Maak een bed kopen dan iets gemakkelijker voor jezelf door de filter aan de linkerzijde te gebruiken. Lees als je een mooi bed hebt gevonden goed de beschrijving van het bed om verrassingen te voorkomen. Soms worden bedden bijvoorbeeld verkocht zonder lattenbodem en moet je de lattenbodem van je oude bed gebruiken of een nieuwe lattenbodem aanschaffen.

Waarop letten bij het kopen van een matras

Onze webshop staat vol met goede matrassen, maar toch kan het ene matras voor jou net iets beter zijn dan het andere matras. Zo is een pocketveermatras x3000 bijvoorbeeld geschikt voor zowel rug-, zij- en buikslapers, omdat de veren in zeven zones zijn verdeeld. Om erachter te komen welk matras goed bij je past, kun je het beste de beschrijving van de verschillende matrassen lezen. Je leest dan al snel welk product wel en welk product niet bij je past. Heb je een matras gevonden? Houd dan goed deze pagina in de gaten voor onze matrassen in de aanbieding en bemachtig je nieuwe aankoop voor minder geld.

Nog meer nodig dan alleen een nieuw bed en matras?

Het is heerlijk om voor het eerst in je nieuwe bed plus nieuwe matras te slapen, maar mogelijk is het een goed idee je aankoop direct goed aan te pakken en meteen mooi beddengoed aan te schaffen. Bij wehkamp hebben we vrijwel alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen en we laten je bestelling bovendien morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.