Kledingkasten

Heb je een uitgebreide garderobe dan wordt het tijd om een kast uit te zoeken om deze overzichtelijk op te bergen. Kledingkasten zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld een stoere lockerkast , een 2 of 3 deurs kast, of een kast met zweefdeuren. Met merken zoals Woood of Wehkamp Home weet je zeker dat je goed zit.

156 Resultaten
Aanbevolen

156 Resultaten

Kledingkasten: van schuifdeuren tot openslaande deuren

Ben je op zoek naar een kast met deuren die naar buiten draaien, een kast met een schuifsysteem of een kast met zwevende deuren? Een schuifdeurkast en een zweefdeurkast beschikken over deuren die je eenvoudig heen en weer schuift, maar bij een zweefdeurkast zijn de deuren aan de buitenkant van de kast bevestigd. Het lijkt alsof de deuren zweven, vandaar die naam. Een andere naam voor kledingkast is garderobekast. Check ons aanbod en maak je keuze.

Nieuwe klerenkast: schuifdeurkast, zweefdeurkast of draaideurkast

Sta je voor de uitdaging om een nieuwe kledingkast te kopen? Probeer eerst duidelijk te krijgen welk type kast het beste past in jouw slaapkamer. Misschien is je kamer vrij klein en wil je liever geen openslaande deuren. Denk dan eens aan een schuifdeurkast in plaats van aan een draaideurkast. Wil je een witte, grijze of zwarte kledingkast? De kleur moet passen bij de rest van je interieur. Bepaal of je je kleding kwijt wilt op legplanken, in lades of aan een roede. Een kast met planken heeft vaak ook een roede om nette broeken en colbertjes op te hangen. Meer tips voor je slaapkamer vind je hier.

Wie waarde hecht aan een strakke vormgeving gaat voor een zweefdeurkast. Deze moderne kasten hebben vaak een stijlvolle afwerking en een strak design. Overweeg spiegeldeuren en kastverlichting voor extra gemak. Wil je een grote kledingkast? Doorgaans liggen de prijzen wat hoger, maar luxe zweefdeurkasten bieden over het algemeen meer ruimte om je kleding op te bergen. Wellicht heb je ook interesse in ladekasten en/of kledingrekken.

Een draaideurkast is een voordelige optie. Overweeg je een kast met twee of drie deuren? De naar buiten openslaande draaideuren passen goed in een ruimere slaapkamer. Bovendien is het mogelijk om alle deuren tegelijkertijd te openen. Zo zie je in een oogopslag wat er allemaal in je kast hangt. Het label Woood heeft een grote kledingkast van gelakt grenen: model Dennis geeft je drie draaideuren en voldoende opbergruimte. Wil je een houten kledingkast? De kast van Vipack is vervaardigd van massief vurenhout. Wie op zoek is naar een houten kast met een industrieel karakter doet er goed aan model Hoxton van Riviera Maison nader te onderzoeken. Deze duurzame en industriële kast combineert glazen deurpanelen met ijzer en essenhout.

Profiteer van onze verleidelijke kortingen

Of je nu gecharmeerd bent van een moderne spiegelkast met kastverlichting of van een landelijke kast met openslaande deuren, we staan voor je klaar met raad en daad. Je bent hier op de juiste plek om een nieuwe kledingkast te kopen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën