POP top teaser image

Lakens

Je baby brengt veel tijd in een wieg door. Dus het is wel zo fijn als ze daar comfortabel in kunnen liggen. Met onze lakens gaat dat wel lukken! We hebben neutrale wieglakens of shop ze met een leuke print. De lakens zijn van katoen, waardoor ze makkelijk te wassen zijn. Ook wel zo fijn toch?

236 Resultaten
Nieuwste collectie

236 Resultaten

Babylakens

Een laken maakt het wiegje of ledikant van je kleine helemaal af. Er zijn een boel verschillende lakens. Je kunt kiezen voor een simpel maar strak design: bijvoorbeeld de lakentjes van Kidsmill Knitted met een simpele streep. Of juist in een opvallende kleur of met sterretjes. De babylakens zijn er in verschillende maten. Zo heb je wieglakens (meestal rond de 75x100 cm) en ledikantlakens (meestal rond de 120x150 cm).

Veiligheid in de wieg of in het ledikantje

Wanneer je je baby in bed legt, moet je goed opletten of je baby het niet te warm krijgt in bed. Let dus goed op de combinatie kleding, beddengoed en kamertemperatuur. Je kunt checken of de baby het warm genoeg heeft door aan de voeten of nek te voelen. Een juiste temperatuur voor de babykamer is 16°C-18°C. Natuurlijk is dit op warme zomerdagen niet te realiseren en zal de temperatuur wat hoger liggen. Pas dan wel de kleding en/of het beddengoed van je kleine aan. Het is verstandig om de eerste 2 jaar een babyslaapzak of een deken met lakentje te gebruiken, omdat dit het veiligst is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën