intimiteit

Glijmiddelen

119 resultatensorteren op
aanbevolen

Glijmiddel

Op zoek naar meer sensatie en spanning in de slaapkamer? Glijmiddel kun je alleen of samen met je partner gebruiken. Ga op zoek en ontdek elkaar. Glijmiddel kan de seks comfortabeler maken of voor meer opwinding zorgen. Wij bieden jou een ruime keuze uit glijmiddel op waterbasis, siliconen of speciaal voor een massage van merken als Durex, Pjur en Bodygliss.

Waterbasis

Het assortiment van Durex bestaat voornamelijk uit glijmiddel op waterbasis. Het voordeel is dat je het veilig kunt gebruiken in combinatie met condooms of speeltjes. Het vlekt niet en is gemakkelijk schoon te maken. Je hebt bij ons een ruime keuze uit gels met een smaakje of gels die verwarmen door contact met de huid. Toch op zoek naar meer? Kies dan voor een tintelend effect.

Siliconen

Naast glijmiddel op waterbasis hebben we ook glijmiddel op siliconenbasis. De voordelen hiervan zijn dat het niet opdroogt en dus langer te gebruiken is voor bijvoorbeeld een heerlijke massage. Ook voelt dit zachter aan. Glijmiddel op siliconenbasis kun je gebruiken op een condoom, maar niet op siliconenspeeltjes.

Nog meer ontdekken

Wil jij met je partner iets nieuws proberen? Probeer glijmiddel voor anaal gebruik. Het neutraliseert de overgevoeligheid van het anale gebied en zorgt voor zorgeloos, ultragevoelig plezier. Met ons ruime aanbod van glijmiddelen is er zeker een geschikt voor jou. Wil je verschillende smaakjes? Kijk dan eens bij ons aanbod van Durex. Of meer de spannende kant op? Probeer de Fifty Shades of Grey lijn uit.