POP top teaser image

Hardloopkleding voor dames

160 Resultaten
Aanbevolen

160 Resultaten

Sportkleding voor hardlopen

Goede hardloopkleding voor het neerzetten van scherpe tijden; iedere ervaren loper beaamt hoe belangrijk dit is. Kies daarom altijd voor een hardloopoutfit die lekker aanvoelt, het lichaam perfect omsluit en zweet afvoert.

Perfecte kleding voor hardlopen iedere weersomstandigheid

Hardloopkleren kiezen doe je heel bewust naar gelang de weersomstandigheden. Je wil namelijk niet overmatig zweten, maar ook last hebben van kou. Voorzie daarom verschillende hardloopkleding voor de winter en voor de zomer.

Kies de juiste materialen

Kies altijd voor loopkleding die in voldoende mate het zweet afvoert, zoals polyester of lycra. Deze stoffen zorgen er aan de ene kant voor dat je droog blijft en aan de andere kant dat je niet te snel of te veel afkoelt. Lopen als je het koud hebt is allesbehalve prettig, maar lopen in kleding die aan je lichaam plakt door het zweet is dat ook niet. Daarom is katoen niet voor elke hardloper geschikt.

Steeds de juiste hardloopkleding

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het gaat om de perfecte kleding voor een goed rondje hardlopen. Hieronder vind je om die reden de echte must-haves in de collectie van iedere hardloper, zodat je je op je best voelt wanneer dat écht nodig is.

Hardloopbroek: hardlooplegging of hardloopshorts?

Welke broek je kiest hangt veel af van waar jij jezelf het meest comfortabel in voelt. De een zweert bij een lange broek, de ander kiest jaar in jaar uit voor shorts. Toch zijn er voor beide keuzes goede argumenten te vinden. Tijdens de warmere dagen zorgen shorts ervoor dat je makkelijker de warmte kwijtraakt. De legging tijdens de wintermaanden zorgt er dan weer voor dat je spieren op temperatuur blijven en je dus minder risico op blessures loopt.

Hardloopshirt

Bij de shirts kies je tussen lange en korte mouwen. Hier is het principe hetzelfde als bij de broeken. Met korte mouwen voer je makkelijker warmte af; lange mouwen helpen je lichaam en dus ook je spieren op temperatuur te blijven. Verder heb je de keuze tussen een nauwsluitend model of eentje dat iets losser zit, helemaal afhankelijk van jouw voorkeur.

Hardloopjas

Veel hardlopers vinden een jasje tijdens het lopen niet aangenaam om te dragen. Toch moeten we, zeker in ons land, rekening houden met regen of hevige wind. Hier zal het dragen van een jas je droog houden en beschermen tegen de wind, wat dan weer de kans op ziek worden sterk vermindert. Misschien niet je meest favoriete kledingstuk, maar wel onmisbaar in jouw outfit.

Trendy en comfortabel

De combinatie van trendy en comfortabel maakt steeds het verschil. De trendy look geeft je een boost aan zelfvertrouwen en de comfortabele pasvorm zorgt voor nog betere prestaties. Het beste van beide werelden dus, voor minder hoef je niet te gaan. En geef toe, een selfie op je social media is toch veel leuker als je kunt uitpakken met die hippe outfit? Je zet er misschien zelfs anderen ook nog mee tot hardlopen aan.

Neem zeker ook een kijkje bij de hardloopkleding sale en geniet van mooie kortingen op jouw favoriete hardloopkleren. Met een mooie en makkelijke outfit zullen je trainingen aangenamer worden en ben je binnen de kortste keren trots op jouw sportieve prestaties. Maak werk van je loopdoelen en gun jezelf de perfecte outfit voor alle omstandigheden. Geen excuus meer om het lopen verder uit te stellen, vandaag is de beste dag om te starten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.