shop jouw style

Wat is jouw stijl vandaag?

Ben je een stijlvast type of zie jij er elke dag anders uit? Onze stylisten hebben zes verschillende stijltypes ontwikkeld, zodat jij heel eenvoudig kan kiezen wat bij je past. Dat hoeft niet altijd hetzelfde te zijn natuurlijk, maar het mag wel.

Fashion Rebel

Je volgt de trends op de voet. Of loopt erop vooruit. Je zet ze in ieder geval moeiteloos naar je hand. Met merken als NA-KD, PIECES, NIKKIE en Colourful Rebel. Niets leuker dan met stijlen te spelen, met contrasten te werken en rafelrandjes op te zoeken.
Fashion Rebel

Fashion Lover

Je hebt een uitgesproken smaak en maakt graag zo nu en dan een statement. Met merken als Fabienne Chapot, Scotch and Soda, Modström, MANGO en JOSH V lukt dat uitstekend. Je vindt kwaliteit belangrijk en dat straal je ook uit.
Fashion Lover

Easy Trendy

Je weet wat er speelt en je combineert graag iets nieuws met iets vertrouwds. Dat gaat je goed af met merken ONLY, ICHI, VERO MODA en Sacha. Je vindt het belangrijk om er leuk uit te zien, maar je vindt het niet nodig om altijd maar op te vallen.

No Nonsense

Je weet wat je mooi vindt. En wat lekker zit. Die combinatie, daar gaat het toch om. Je wil er ook niet te lang mee bezig zijn. Met merken als ESPRIT, WE Fashion, C&A, s.Oliver en Geisha zit je altijd wel goed.

Tijdloos Elegant

Je ziet er graag goed verzorgd uit. En daar wil je met alle liefde in investeren. De kwaliteit moet hoog zijn, bij voorkeur duurzaam. En het moet écht lekker zitten. Met merken als Expresso, Summum Woman, Polo Ralph Lauren en Via Vai lukt dat uitstekend.

Classic

Je houdt van kwalitatief hoogwaardige kleding en comfort. Tijdloos en casual typeren jouw stijl. Merken die jouw stijl compleet maken zijn Gerry Weber, Poools, Betty Barclay, Gardeur, Roberto Sarto en meer.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.