POP top teaser image

Servies

Een mooi gedekte tafel met een mooi servies geeft de simpelste maaltijd toch een feestelijk tintje. Bekijk onze grote collectie borden, van dinerborden tot een kleiner ontbijtbord. Rond of vierkant, effen of met een dessin, van keramiek of zelfs van hout, wij hebben voor iedereen servies in huis. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht!

1233 Resultaten
Aanbevolen

1233 Resultaten

Het mooiste servies voor een stijlvol gedekte tafel

Een mooi gedekte tafel met een mooi servies geeft de simpelste maaltijd toch een feestelijk tintje. Bekijk onze grote collectie borden, van dinerborden tot een kleiner ontbijtbord. Rond of vierkant, effen of met een dessin, van keramiek of zelfs van hout, wij hebben voor iedereen servies in huis. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht.

Servies kopen online: een uitgebreid aanbod

Servies komt in allerlei soorten, maten en modellen. Op die manier is het bijzonder eenvoudig om de stijl van het servies aan te passen op de uitstraling van je gedekte tafel. Je kunt ervoor kiezen om je servies zelf samen te stellen, maar je kunt ook een complete serviesset kopen waarbij alle onderdelen qua stijl op elkaar zijn afgestemd. Een set kan op allerlei manieren zijn samengesteld, bijvoorbeeld met kommen, borden en kopjes. Heb je genoeg kommen en bordjes, dan koop je een bordenset. Ga je een nieuw servies kopen, dan maak je een keuze uit verschillende stijlvolle kleuren. Durf ze ook met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een wit met een zwart servies. Meer weten? Ontdek alles over trendy servies. Wil je een nieuw servies kopen en houd je wel van een scherpe prijs, dan bekijk je meteen het servies in de aanbieding. Wil je in één keer klaar zijn, bekijk dan eens onze serviessets.

Servies kopen bij Wehkamp

Voor het mooiste servies shop je natuurlijk online bij Wehkamp. Gebruik de zoekfilters op de site om snel een keuze te kunnen maken. Selecteer hier de kenmerken waar het servies aan moet voldoen, zoals de kleur, het materiaal en het merk. Na het selecteren van de gewenste kenmerken verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Hebben we vandaag je bestelling ontvangen, dan wordt deze de volgende dag bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.