Broodroosters

Of je brood nou oud of vers is, stop het in de broodrooster en je krijgt er een heerlijk knapperige, warme boterham voor terug. Om over de geur nog maar te zwijgen. We hebben broodroosters voor je van merken als Severin, DeLonghi en Kenwood. Ontdek ons totale aanbod broodroosters en bestel vandaag nog!

52 resultaten
aanbevolen

52 resultaten

Broodroosters

Doe je ogen dicht en stel je het volgende voor. De geur van geroosterd brood vult de huiskamer. De zon schijnt naar binnen. Zo begint de ideale dag. De trendy broodroosters van merken als Dualit, Kenwood en Philips staan ontzettend leuk in je keuken. En zorgen keer op keer voor een perfect geroosterde toast. Bekijk deze varianten en alle andere broodroosters uit ons assortiment op je gemak, zodat je een goed onderbouwde keuze kunt maken. De meeste modellen zijn gemaakt voor het roosteren van twee sneden brood, maar als je een groot gezin hebt (of je hebt gewoon veel trek), dan is een variant waar drie of vier sneden in kunnen misschien beter geschikt voor je. Welke je ook kiest, bestellen gaat heel snel en eenvoudig op wehkamp.nl. Wij bieden je de service die je van een klantgericht bedrijf als het onze mag verwachten.

De beste broodroosters voor de lekkerste toast

Hou je net als de Engelsen van een lekker sneetje toast? Sinds 1919 bestaan de apparaten zoals wij ze nu kennen, met automatisch uitwerpen van de geroosterde broodsneden. Uiteraard zijn er allerlei verbeteringen doorgevoerd in de afgelopen (bijna) honderd jaar. Dat merk je bijvoorbeeld aan de Kenwood kMix Boutique TTM023. Deze broodroosters hebben een RVS broodrek en een RVS kruimellade, wat voor de meeste andere modellen ook geldt. Verder kun je de bruiningsgraad aanpassen en is er een antivriesfunctie. Wat verder uniek is aan dit model is de Peek & View-functie. Daarmee kun je tussendoor checken hoe bruin je brood al is, zonder dat het programma afgebroken wordt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.