Badolie

Maak van badderen een feest met een lekkere badolie of een badschuim. Badolie zorgt ervoor dat het huidje van jouw baby beschermd wordt en extra zacht aanvoelt. Bij ons vind je merken als Balneum en Zwitsal die de gevoelige huid van jouw kindje mild reinigen, zonder deze uit te drogen.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Babybadolie

Je baby in bad doen is altijd een fijn moment. De meeste pasgeborenen ontspannen zich volledig wanneer hun huidje in aanraking komt met lauw water. Maar om het huidje van je kindje schoon te maken is meer nodig dan alleen water. Voeg een zacht en verzorgend wasproduct toe aan het badje, zoals babybadolie of badschuim. De babybadolie van Zwitsal en Balneum zijn hypoallergeen, zeepvrij en pH-Huidneutraal. Dit zorgt er voor dat je het huidje van je kleintje op een milde wijze kunt verzorgen en je uitdroging van het huidje voorkomt.

Schuimbad

Lekker spetteren in het water en spelen met het schuim. Maak spelenderwijs kennis met het wassen en verzorgen van het lichaam en de haartjes van jouw baby. Badschuim van Zwitsal geeft een zachte schuim en is zeepvrij, zodat je je kindje op een milde wijze kunt wassen. Ook houdt het de huid zacht en beschermt het tegen uitdrogen door de natuurlijke vochtbalans in stand te houden. Daarnaast zorgt het schuimbad voor meer plezier in het badje met vrolijke was momentjes en verspreidt het schuimbad een heerlijke geur.

Badolie

Heeft jouw kleintje last van een droge of gevoelige huid? Gebruik dan een badolie voor extra verzorging. De badolie voedt en beschermt de gevoelige babyhuid en maakt het huidje van jouw baby zacht en soepel. Daarnaast brengt badolie een beschermend laagje aan op het babyhuidje en helpt het de natuurlijke zachtheid van het huidje te behouden. Babybadolie is ook geschikt voor het huidje van de allerkleinsten, welke extra bescherming nodig heeft. Gebruik extra vettende badolie voor een zeer droge of ruwe huid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help