Parasols

Hou jij van buiten zitten, maar zoek je wel bescherming tegen de zon? De parasols van wehkamp bieden jou zonbescherming op je balkon of in de tuin. Ook hebben wij fijne strandparasols die je makkelijk meeneemt als je een dagje aan het water doorbrengt. Naast parasols hebben wij ook handige standaarden en parasolvoeten waarin je je parasol plaatst. Bovendien valt er in kleuren en prints ook nog veel te kiezen.

87 Resultaten
Nieuwste collectie

87 Resultaten

Parasols

Ben je een buitenmens? Dan houd je meestal niet alleen van de zon, maar wil je ook lekker in de schaduw kunnen genieten op zijn tijd. Daar helpen wij je bij. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment parasols met bekende merken als Madison en SenS-Line. Heb je nog een voorkeur voor parasols van een bepaalde kleur? Dan kun je daar eenvoudig op selecteren bij ons. We maken het je namelijk graag makkelijk. Ook op merkvoorkeur en prijs kun je voorselecteren. Zo blijft vanzelf jouw ideale parasol over. Veel plezier met de aangename schaduw die je hiermee creëert op jouw eigen buitenplekje!

Diverse soorten parasols

Wist je dat parasols al 3000 jaar bestaan? Al in het oude Egypte werd dit type bescherming tegen de zon toegepast. Pas rond 1600 kreeg de rijke Europeaan ook de mogelijkheid om een parasol aan te schaffen. Hoe bleker de huid destijds was (dus zonder veel blootstelling aan de zon), des te welgestelder men was. Inmiddels kan vrijwel iedereen zich een parasol veroorloven. In ons assortiment vind je diverse soorten voor elk budget. Sommige zijn zowel voor overdag al ’s avonds geschikt, doordat er ledverlichting in is gemaakt. In de zon laden de lampjes op en zodra het donker wordt, kun je lekker blijven zitten onder de gezellige verlichting. Parasols blijven natuurlijk niet zomaar uit zichzelf staan. Daarom hebben we ook parasolvoeten voor je, waardoor de parasol niet meer zo makkelijk omvalt. Deze parasolvoeten kun je zelf op zwaarte brengen door ze te vullen met zand of water. Erg handig, want zodra ze niet meer nodig zijn, maak je ze leeg en zijn ze een stuk lichter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.