Overzicht

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

De beste keukenapparaten

Van broodroosters en blenders tot vaatwassers en vriezers, bij Wehkamp heb je ruime keuze uit allerlei keukenproducten. Zo kun je hier keukenapparaten kopen van merken als Bosch, Siemens en Philips. Met zo’n groot assortiment is het logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen je daarom graag om snel bij de producten uit te komen die jij wilt hebben. Hieronder leggen we uit hoe je ons filter- en selecteersysteem het beste kunt gebruiken. Zo vind je razendsnel hét keukenapparaat van je dromen.

Keukenapparatuur of koken?

Zodra je het aanbod op deze pagina bekijkt, valt je misschien iets op. Er staan producten tussen die je in de keuken gebruikt, zoals blenders, koffiezetapparaten en broodroosters. Daarnaast vind je keukenapparatuur, zoals fornuizen, kookplaten en afzuigkappen. Selecteer een van deze opties om een stapje dichter bij je gewenste product te komen.

Stap 1: wat wil je hebben?

Koffiemachine? Airfryer? Fornuis? Je hebt vast wel een idee van wat je ongeveer zoekt. Ook als je er nog niet helemaal uit bent, is dit een handige manier om snel het aanbod door te nemen. Bekijk bijvoorbeeld eerst alle keukenmachines en mixers voordat je de blenders en juicers doorneemt.

Stap 2: sorteren op prijs of aanbevolen producten

Sorteer het overzicht op hetgeen dat jij belangrijk vindt. Wil je een keukenapparaat voor een zo laag mogelijke prijs aanschaffen? Klik dan ‘laagste prijs’ aan en bekijk meteen de goedkoopste artikelen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te sorteren op de artikelen die door vorige klanten het meest worden aanbevolen. Koopjesjagers kunnen het aanbod op hoogste korting sorteren. Wil je graag het nieuwste van het nieuwste? Sorteer het assortiment dan op nieuwste collectie.

Stap 3: overige filters

Wordt je nog steeds duizelig van al die producten? Dan kun je ervoor kiezen om het aanbod nog iets verder te verkleinen met behulp van onze overige filters. Kies welke merken je aanspreken of geef aan welke energieklasse(s) je voorkeur heeft. Vind je bijvoorbeeld Smeg keukenapparaten er altijd zo hip uitzien? Neem dit dan zeker mee in je selectie. Maak een keuze uit keukenapparaten van merken als Inventum, Princess of Samsung. Eén ding is zeker: bij Wehkamp vind je keukenapparaten voor outlet prijzen.

Sommige keukenapparatuur is voorzien van een energielabel. Dit label geeft aan hoe zuinig het apparaat is qua energieverbruik. Energieklasse A is het zuinigst, energieklasse G is het minst zuinig. Wil je meer weten over een specifiek keukenproduct? Lees dan de specificaties en reviews door voor meer informatie. Daar vind je bijvoorbeeld hoe lang je garantie hebt op een product en of je ook gespreid kunt betalen.

Keukenapparaten in de outlet kopen doe je op Wehkamp.nl. Tip: vind je een item leuk, maar wil je nog even verder kijken? Klik op het hartje om het product op je wensenlijst te zetten. Alle producten die je een hartje hebt gegeven, kun je gemakkelijk terugvinden op je wensenlijst rechtsboven op de pagina. Bekijk dus snel ons complete aanbod en bestel vandaag nog je nieuwe juicer, gourmetstel of airfryer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help