Condooms

Er zijn veel verschillende soorten voorbehoedsmiddelen, waar condooms één van de bekendste van is. We hebben een ruim aanbod condooms voor je, zodat jij de condooms kan kiezen die het best bij jou passen! Van extra safe tot ultra sensitive: bij ons shop je je condooms snel en gemakkelijk online.

21 Resultaten
Nieuwste collectie

21 Resultaten

Wat is een condoom?

Een condoom is één van de meest bekende voorbehoedsmiddelen. Condooms beschermen tegen, onder andere, SOA’s en zwangerschappen. Het is daarom belangrijk om een goed condoom te gebruiken tijdens het hebben van seks. Voordat je condooms gaat kopen is het belangrijk om aantal dingen te overwegen, om uiteindelijk de condooms te kunnen kiezen die het best bij jou passen. Er bestaan namelijk veel verschillende soorten en maten condooms. Welk soort condoom past het best bij jou? Hoe veilig is een condoom? Welke maat condoom kan je het best kopen? Door over deze vragen na te denken, wordt jouw keus vast een stuk makkelijker. Onderstaand vind je meer informatie.

Soorten condooms

Er bestaan veel verschillende soorten condooms. Bij Wehkamp kan je kiezen uit een breed assortiment, bestaande uit de beste condooms. Van extra safe tot ultra sensitive: bij Wehkamp vind je de condooms jij zoekt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor standaard condooms, zoals de Durex Classic Natural condooms. Wil je een extra veilig gevoel tijdens de seks? Kies dan voor condooms die iets dikker zijn. Wil je een intensere beleving? Kies dan voor ultra sensitive condooms. Dit zijn dunne condooms, maar bieden toch dezelfde zekerheid. Er bestaan ook condooms die het orgasme van de man langer uitstellen, deze condooms zijn aan de binnenzijde voorzien van een speciale gel, zoals de Performa condooms van Durex. Ook vind je bij Wehkamp verschillende maten condooms, waaronder standaard condooms en XL condooms. Wil jij er zeker van zijn dat je voldoende condooms in huis hebt? Kies dan voor een grootverpakking. Ook die vind je in ons assortiment. Kies voor het pakje condooms dat het best bij jou past.

Hoe veilig is een condoom?

De meeste condooms die in Nederland verkocht worden hebben een CE-keurmerk op de verpakking. Wanneer dit keurmerk op jouw pakje condooms staat, geeft dit aan dat je condooms van goede kwaliteit hebt gekocht. Het is daarnaast belangrijk om condooms zo veilig mogelijk te gebruiken. Wanneer je condooms verkeerd gebruikt, kunnen deze namelijk scheuren, knappen of afglijden. In deze gevallen is een condoom niet 100% veilig. Dat wil je natuurlijk niet. Controleer daarom bijvoorbeeld altijd de houdbaarheidsdatum en zorg ervoor dat je de juiste maat condooms kiest. Er zit altijd een gebruiksaanwijzing in de verpakking, hierin vind je nog meer informatie.

Welke maat condoom?

In ons assortiment vind je condooms in verschillende maten, zodat jij de condooms kan kiezen die het best bij jou passen. Welke maat condoom je kiest is belangrijk, je wil namelijk niet dat een condoom te los of te strak zit. Bij wehkamp vind je standaard condooms, maar bijvoorbeeld ook XL condooms. Ga je condooms kopen voor iemand anders? Bespreek dan voorafgaand welke maat je het best kunt kopen. Door condooms te bestellen van het formaat dat je nodig hebt, ga je voor de optimale veiligheid en de beste beleving.

Condooms kopen

Bij Wehkamp bestel je online de beste condooms. Snel, voordelig en gemakkelijk! Wil jij nog voordeliger de beste condooms bestellen? Houd dan onze website in de gaten voor mogelijke aanbiedingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help