Tafels

Een eettafel is zeer bepalend voor je eetkamer of eetkeuken. Wij hebben rechthoekige, ovalen en ronde tafels. Van massief eiken tot gelakt berken. En de stoelen zijn dan weer zeer bepalend voor je tafel. Ga je voor houten bistrostoelen, gekleurde kuipstoeltjes of barkrukken. Of voor complete eethoeken. Met merken als Wooode, whkmps'w OWN, Zuiver en Riviera Maison vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

314 resultaten
aanbevolen

314 resultaten

Tafels

Tafels hebben we voor je in allerlei soorten en maten. Je interieur is namelijk heel persoonlijk, dus we doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw smaak en stijl. Welk type tafel je zoekt, speelt uiteraard een belangrijke rol. We hebben tafels in ons assortiment die speciaal ontworpen zijn om aan te eten, maar ook varianten die als bartafel dienst kunnen doen. Je ziet het: op tafelgebied kun je alle kanten op bij ons!

Honderden verschillende tafels

In de eetkamer (of misschien heb je een eetkeuken, dat kan ook) wil je een tafel hebben staan die precies voldoet aan jouw wensen als het gaat om afmetingen en design. Dat snappen we heel goed, want je zit elke dag aan deze tafel te eten. Om die reden hebben we heel veel verschillende tafels voor je. Ronde, rechthoekige en ovale tafels. Gekleurde varianten en exemplaren die hun oorspronkelijke houten uiterlijk nog hebben. En natuurlijk hebben we nog veel meer soorten tafels in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van bartafels, bijzettafels en salontafels? Het zijn er letterlijk honderden. Wat je smaak ook is, je vindt dus altijd een tafel die precies bij jouw voorkeuren past.

Selecteer op kleur

De sierlijke tafels van Bloomingville, de strakke en moderne bijzettafels van La Forma en de functioneel ontworpen tafels van Zuiver: ons brede aanbod biedt voor elk wat wils. Vind je het aanbod wat overweldigend, selecteer dan eens op kleur. Zo zie je heel snel welke tafels passen bij jouw interieur. De keuze is dan vast en zeker snel gemaakt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.