make-up

Make-up accessoires

Je make-up aanbrengen kan op verschillende manieren. Kijk is tussen onze make-upaccessoires om op zoek te gaan naar het product wat voor jou het beste werkt. Van make-up kwasten tot beautyblenders of ...

131 resultatensorteren op
aanbevolen

Make-up accessoires

Je hebt een prachtig oogschaduwpalet gekocht. Het bevat juist die kleurtjes die perfect passen bij je teint, je ogen en natuurlijk je garderobe. Je kan niet wachten om het te gebruiken. Maar… er zit geen kwastje bij om de kleuren mee op te brengen. Of er zit maar één applicator bij en daar ga je niet alle kleurtjes mee gebruiken. Gelukkig vind je kwastjes en nog veel meer in onze collectie make-up accessoires.

Voor een feilloze make-up

De make-up accessoires in onze collectie helpen je bij het creëren van je favoriete looks. Uiteraard hebben we naast make-upkwasten en -sponsjes ook epileerpincetten voor feilloze wenkbrauwen. We hebben ook gezichtsreinigers en primers opgenomen in de collectie make-up accessoires. Zo heb je alles in één overzicht bij elkaar en vind je nog sneller wat je nodig hebt. En om al je make-up accessoires te ordenen en mee te nemen, kies je uiteraard voor een van de vrolijke toilettasjes in het assortiment.

Start met een schone huid

Als je veel zorg besteedt aan je make-up, besteedt dan ook net zoveel zorg aan je huidverzorging. In de collectie make-up accessoires vind je van diverse merken reinigingsmelk en verfrissende tonic. Met de watjes uit de collectie maak je zo eenvoudig je huid schoon. Doe dit voordat je de make-up aanbrengt en ook weer nadat je het er hebt afgehaald. Zo geef je je huid een boost en de kans om te herstellen. De fijne make-up accessoires bieden alles voor een schone huid.

Morgen al in huis

De leukste make-up accessoires haal je snel en gemakkelijk via ons in huis. Plaats vandaag je bestelling, want dan kan je morgen al aan de slag. We bezorgen alle dagen, behalve op zondag. En bij een besteding vanaf 20.- is de bezorging gratis.