Verzorgingssets

Je baby helemaal tot in de puntjes verzorgen? Dat kan met onze verzorgingsaccessoires. Een mini nagelsetje om te voorkomen dat je baby’tje zichzelf krabt. Of een heerlijk zacht borsteltje om de haartjes voorzichtig te kammen en het hoofdje te masseren. Heerlijk tutten samen en zo is je kleintje in mum van tijd op en top verzorgt en steelt deze altijd de show!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Verzorg je kindje met de juiste accessoires

Luier verschonen, haren wassen, tandjes poetsen, nagels knippen, haren kammen; je bent er maar druk mee! Gelukkig is het verzorgen van je kindje met de juiste verzorgingsaccessoires heerlijk om te doen!

Handige baby manicureset met vijl en schaartje

De nageltjes van je baby groeien snel en moet je goed kort houden, zodat je kindje zichzelf niet krabt. Sommige verzorgers kiezen ervoor om de nageltjes te knippen met een speciaal schaartje, maar er zijn ook ouders die het prettiger vinden om een vijltje te gebruiken. Een manicureset baby bevat zowel een schaartje als een vijl, zodat je zelf kunt bepalen wat je op dat moment het prettigste vindt.

Haartjes kammen

Naast het verzorgen van de nageltjes mogen ook de haren niet vergeten worden. Door regelmatig de haren te kammen, voorkom je dat het gaat klitten. Bovendien vinden veel baby’s het prettig als je hun haartjes kamt, zelfs als ze nog amper haartjes op hun hoofdje hebben! Een kapset baby heeft een kammetje én een borsteltje, zodat je zelf kunt uitvinden wat jij en je kindje het prettigste vinden.

De juiste temperatuur

Baby’s zijn kwetsbaar en zijn vooral in de eerste twee levensjaren wat vaker ziek. Het is daarom altijd verstandig om een goede thermometer in huis te hebben, zodat je bij twijfel meteen kunt controleren of je kindje verhoging heeft. Om de temperatuur van het water in het babybadje op te meten, is weer een andere thermometer nodig. Het is wel belangrijk om ook deze thermometer aan te schaffen, zodat je zeker weet dat de temperatuur van het water tussen de 36 en 38 graden ligt.

Voordeel van een baby verzorgingsset

Voor het verzorgen van je kleintje heb je dus verschillende accessoires nodig. Het voordeel van een baby verzorgingsset is dat je maar eenmalig een set hoeft aan te schaffen en niet allerlei losse producten hoeft te kopen. Ook leuk: de accessoires die je in een verzorgingsset baby koopt passen meestal bij elkaar en worden ook verkocht in handige etuis.

Wat heb je allemaal nodig voor de verzorging van een baby?

Flessenwarmer, borstkolf, neusaspirator, vingertandenborstel; misschien duizelt het je een beetje als je leest wat je allemaal moet aanschaffen als er een baby op komst is. Ben je toch wat vergeten te kopen? Dan bestel je het alsnog heel eenvoudig online. Bij ons heb je je bestelling vaak de volgende dag al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.