BP Maxi-Cosi MIGRATION
BP Maxi-Cosi MIGRATION

Maxi-Cosi

Ontdek Maxi-Cosi autostoelen en kinderwagens voor veilig en comfortabel reizen.

Over Maxi-Cosi

Maxi-Cosi ontwikkelt al meer dan 30 jaar praktische, veilige en makkelijke artikelen om baby’s en kinderen te vervoeren. Maxi-Cosi blijft innoveren, testen en werken aan nóg meer comfort, gemak en veiligheid. Maxi-Cosi autostoeltjes staan bekend als zeer veilig en scoren erg goed bij autostoeltesten van de ANWB, ADAC en Consumentenbond.

Maxi-Cosi Home collectie

Met de vertrouwde veiligheid en het comfort dat je van Maxi-Cosi gewend bent, introduceert het merk nu een stijlvolle, multi-functionele Home collectie voor in je huis. Met een wipstoel, eetkamerstoel en co-sleeper.

Ontdek Maxi-Cosi i-Size technologie

Sinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid voor het kindje. Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

Ontdek Maxi-Cosi Familyfix (isofix)

Met de Maxi-Cosi Familyfix is de veiligheid van het kindje gegarandeerd. Makkelijk te bevestigen aan de Isofix aansluiting in je auto. De Isofix haken zijn bevestigd aan de carrosserie van je auto, zodat losschieten geen optie is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Het mooie van de herfst
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help