Ligbedden

Houd je ook zo van die ultieme relaxmomenten? Dan heb je echt een ligbed nodig. Bij wehkamp hebben we heel veel ligbedden van verschillende merken. Bekijk het aanbod en bestel nu.

18 Resultaten
Nieuwste collectie

18 Resultaten

Maak een keuze tussen ligbedden van uiteenlopende merken

SenS-Line, Allibert, Exotan, Crespo: het zijn allemaal merken die heerlijke ligbedden in hun collecties hebben. Het is fijn dat er zoveel keuze is, want een tuinbed dat aan al je eisen voldoet, is een must als je rust nodig hebt. Wist je dat je vaak veel productiever wordt als je goed naar je lichaam luistert en je rust pakt?

Ligbedden van verschillende materialen

Wil je een prachtige ligstoel in de tuin die van hout is gemaakt? Of van kunststof of staal? Elk materiaal heeft weer zijn voor- en nadelen. Natuurlijk gaat het bij het maken van een keuze om je persoonlijke smaak. Daarnaast is het ook handig om rekening te houden met het onderhoud dat het materiaal nodig heeft. Ligbedden van kunststof of staal hebben amper onderhoud nodig, terwijl hout vaak nog behandeld moet worden om mooi te blijven. Als het lukt, kun je je loungebed het beste naar binnen halen als het najaar begint. Of gebruik een tuinmeubelhoes. Je ligbed blijft dan veel langer mooi.

Ligbed voor buiten met handige extra's

Handige wieltjes, kussens, in hoogte verstelbaar; je kunt allerlei extra's verwachten als je bij ons een ligbed voor de tuin koopt. Wieltjes onder het ligbed zijn super handig als je het ligbed gemakkelijk in de zon of juist in de schaduw wilt rollen. Bij een aantal ligbedden is het mogelijk om de rugleuning in verschillende standen te zetten. Je kunt dan rechtop zitten om je boek te lezen of juist een beetje liggend. Als er geen kussen bij het ligbed geleverd wordt, dan is de kans groot dat het ligbed ook zonder kussen comfortabel ligt. Zeker weten dat het lekker zacht is? Dan verkopen we bij wehkamp ook losse tuinkussens. Let wel even goed op de afmetingen van het tuinkussen.

Koop je loungebed voor in de tuin bij wehkamp

Maak het jezelf gemakkelijk en koop je ligbed voor de tuin bij wehkamp. Je hoeft dan niet zelf een groot pakket in je auto te vervoeren en maar te hopen dat het past. Kijk trouwens ook alvast of de weersverwachtingen voor morgen goed zijn. Als je vandaag bestelt, heb je het ligbed namelijk morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.