POP top teaser image

Verschoonmatjes

Altijd handig om bij je te hebben (want het gebeurt steevast op een onhandig moment): een verschoningsmatje. Neemt niet te veel ruimte in beslag, dus ideaal voor onderweg. Ze liggen lekker en zien er ook nog eens leuk uit. In de verschoonmatjes van Snoozebaby is bovendien extra ruimte voor 4 luiers en een pak billendoekjes.

35 Resultaten
Aanbevolen

35 Resultaten

Onderweg altijd een matje bij de hand

Een goede luiertas en een verschoonmatje voor onderweg zijn onmisbaar als deel van de uitzet voor jouw kindje. Hiermee heb je altijd een comfortabele ondergrond om jouw baby op neer te leggen voor het verschonen van een luier. Ook als je het kindje even snel wilt opfrissen met een doekje of nieuwe kleertjes aan wilt trekken, komt een verschoonmatje voor de baby goed van pas.

Makkelijk shoppen voor jouw kindje

In onze webshop bieden we de fijnste kinderkleertjes, luiertassen, babybenodigdheden, speelmatjes en handige hulpjes voor jou en jouw kindje. Met een kleine erbij heb je niet altijd de kans om in alle rust de winkels af te struinen. Bestel jouw spulletjes dus makkelijk vanuit huis wanneer het jou het beste uitkomt.

Een handig verschoonmatje voor onderweg

Ben je op zoek naar een luiertas met een bijbehorend matje? Of ben je al in het bezit van een tas en zoek je nog een handig verschoonmatje met vakjes (of zonder)? De handige verschoonmatjes in onze webshop zijn verkrijgbaar in zachte en makkelijk wasbare materialen. Goed om te weten: kies een mat van sneldrogend materiaal. Zo kun je ook na het draaien van een snel 30-gradenwasje weer op pad met een schoon verschoonmatje voor je baby.

Trendy babymatten

KipKep is een van de bijzondere leveranciers van de verschoonmatjes in onze webshop. Ontdek het heerlijk zachte verschoonmatje van KipKep met teddy stof en bekijk de handige sets bestaande uit een matje met een bijpassend luieretui. Ook babyspulletjes kunnen stijlvol zijn. Op onze salepagina kun je terecht voor leuke babyspulletjes. Hier vind je onze aanbiedingen en artikelen die je op dit moment met een leuke korting in huis haalt.

Handig winkelen voor jouw baby

Naast een fijne luiertas met alle ruimte voor jouw babydoekjes, een flesje en een hapje, wat vochtige doekjes, luiercrème en luiers en natuurlijk een luier verschoon matje heb je meer spulletjes nodig voor jouw kindje. Zo bieden we de zachtste rompertjes, veilige flesjes, leuke outfits, luierpakjes en zelfs veilige autostoeltjes voor jouw kroost. Kies zoveel mogelijk voor handige all-in-one oplossingen, zoals een luieretui en verschoonmatje in 1 of een potje voor eten en een drinkflesje in een set.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help