Knuffels

Sommige kinderen hebben één lievelingsknuffel. Anderen hebben er wel een stuk of tien. Waarmee ze gezellige theekransjes kunnen vormen. De knuffels van o.a. Happy Horse en BamBam kunnen uitgroeien tot vrienden voor het leven door jouw kindje te helpen om zich overal en altijd veilig en beschermd te voelen.

291 Resultaten
Aanbevolen

291 Resultaten

Knuffels

Knuffels zijn de beste vriendjes van elk kind! Deze zachte vriendjes worden veel gemaakt in de vorm van bekende figuren, zoals Nijntje, Woezel en Pip, Bumba.

Lieve knuffeldieren

Knuffels vind je bij ons in alle soorten en maten. Zo hebben we grote knuffelberen waarin je helemaal in weg kunt kruipen. Maar ook vind je bij ons knuffelkonijnen met extra zachte oren, stoere dino’s en schattige honden. Kijk even rustig en probeer maar eens een keuze te maken tussen al deze leuke knuffels!

Knuffels voor alle leeftijden

Ben je op zoek naar een knuffel? Er zijn knuffels te koop voor alle leeftijden: extra zachte knuffels en knuffeldoekjes voor baby’s, knuffels voor peuters, kleuters én oudere kinderen. Ook vind je bij ons verschillende interactieve knuffels. Sommige spelen een liedje of maken geluid, waar anderen de zorgen van kinderen kunnen wegnemen (zorgenvriendjes). Knuffels zijn leuk om te geven (bijvoorbeeld als kraamcadeau of verjaardagscadeau) én leuk om te krijgen.

De leukste knuffelmerken

Misschien heb je het al wel gezien, maar je vind bij wehkamp de leukste knuffelmerken. Zo hebben wij een ruim assortiment zachte knuffels van Happy Horse en BamBam. Ook vind je bij wehkamp de unieke knuffels van Jellycat, klassieke Nijntje knuffels en de knuffeldieren van Ty.

Meer informatie over knuffels

Meer informatie over het formaat, materiaal en de leeftijd voor waarvoor de knuffel geschikt is, vind je op de detailpagina’s van de knuffels. Als je wilt weten wat andere klanten van onze knuffels vinden, lees dan de reviews. Wil je een knuffel kopen? Bekijk dan onze ruime keuze in het assortiment knuffels. Ben je op zoek naar iets zacht voor je baby? Bekijk dan eens ons assortiment knuffeldoekjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.