Wandlampen

Je ziet het niet heel vaak maar daarom juist leuk, de wandlamp. Een originele manier om jouw mooiste woonitems uit te lichten of juist extra sfeer te creëren op een donkere plek. Wandlampen zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen en verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, van landelijk tot modern. Probeer er op te letten dat je gebruik maakt van led-verlichting en bespaar elektriciteit.

132 resultaten
aanbevolen

132 resultaten

Wandlamp

Wandlampen zijn perfecte interieurelementen om extra accenten aan te brengen. En natuurlijk verlies je daarbij niet het functionele karakter van de lamp uit het oog. Je combineert gewoon het beste van twee werelden! In ons uitgebreide assortiment zie je dat er heel veel verschillende soorten wandlampen beschikbaar zijn. Tientallen designproducten hebben we voor je verzameld. De manier waarop het licht wordt verspreid en het ontwerp van de armatuur verschilt enorm. Zodra je eens rondkijkt in ons overzicht, komt vanzelf aan het licht welke aspecten jij belangrijk vindt.

Mooi ontworpen lichtbronnen

Er zijn wandlampen die in feite bestaan uit een of meerdere spots. Daarmee kun je heel gericht een lichtstraal laten vallen op een object of een bepaalde plek. In slaapkamers zie je deze regelmatig terug als bedlampen, maar ook in de woonkamer kun je zo’n wandlamp prima gebruiken om bijvoorbeeld te lezen. Er zijn ook wandlampen die voor indirect licht zorgen, doordat ze een lampenkap of matglazen kap om de lichtbron hebben. Daardoor kijk je niet direct in het licht, maar profiteer je wel van het diffuse licht dat afkomstig is van dit type wandlampen. Hou je van mooie designs, dan zit je goed met onze collectie. De ontwerpers van verschillende topmerken hebben hun best gedaan om indruk te maken. Er zit vast en zeker iets voor je tussen!

Wandlampen voor volwassenen en kinderen

Naast lampen voor volwassenen met gevoel voor esthetiek hebben we ook voor de kleintjes ideale producten. Het merk lief! biedt bijvoorbeeld hele mooie wandlampen voor kinderen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij ons!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.