onderweg

Kinderwagens & buggy's

346 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderwagen en buggy's van Bugaboo

Een Bugaboo kinderwagen is de perfecte keuze voor (toekomstige) mama's en papa's of verzorgers van een kindje. De meeste buggy's en wandelwagens van het innovatieve merk Bugaboo zijn geschikt voor kinderen in een zeer brede leeftijdsgroep. Zo kun je jouw Bugaboo wandelwagen, afhankelijk van het model waar je voor kiest, gebruiken van babytijd tot de peuterleeftijd van het kindje. Een Bugaboo kopen? In onze webshop vind je een ruim aanbod van uitstekende kinderwagens én Bugaboo voetenzakken om je kindje tijdens een wandeling lekker warm te houden.

Een veelzijdige Bugaboo wandelwagen kopen?

Wil je kunnen beschikken over een buggy, kinderwagen of wandelwagen met een veelvoud aan handige functies en banden die stevig genoeg zijn om ook makkelijk jouw kindje mee te nemen voor een wandeling over wat ruiger terrein? Dan is de keuze voor een Bugaboo kinderwagen, zoals bijvoorbeeld de zeer populaire Cameleon, snel gemaakt. Alle wandelwagens en kinderwagens van dit merk zijn uitgerust met een zeer comfortabele wieg of zitting, waarbij de veiligheid van het kindje en de wendbaarheid van de wagen voorop staan.

Makkelijk verstelbare en comfortabele kinderwagens

Een Bugaboo buggy gaat bij normaal gebruik generaties lang mee. Groeit het kindje en wordt het wat zwaarder? Dan kun je bij veel van de wagens uit het Bugaboo assortiment de vering simpelweg verstellen, waardoor het comfort gelijk blijft. Zo groeit de buggy eenvoudigweg met het kindje mee.

Wendbaarheid en kwaliteit onderweg

De handige zwenkwielen en extra's zoals de Bugaboo zonnekap en andere mooie Bugaboo accessoires maken het dagelijks gebruik van jouw eigen wandelwagen van Bugaboo tot een waar genot. De wagens klappen makkelijk in, zijn licht van gewicht, hebben een draagvermogen (per wagen verschillend) tot rond de 17 kilo en zijn praktisch wat betreft het schoonhouden van de wagen.

Jouw kindje voelt zich altijd prettig in een Bugaboo en je merkt dat de constructie van de wagens van dit merk stevig en veilig is. Reizen, shoppen of wandelen met jouw kindje? Daar draai jij je hand niet meer voor om met een Bugaboo!

Meerdere oplossingen in een Bugaboo wagen

Wil je al het transport en een comfortabel dutje van jouw kindje onderweg oplossen met de aanschaf van slechts één kinderwagen? Dan vind je in het uitgebreide aanbod Bugaboo wagens in onze webshop perfecte kinderwagens zoals bijvoorbeeld een Bugaboo Fox 2. Deze zeer soepel bestuurbare wagen is een reiswieg, een stoel en een wandelwagen in één. Hiermee heb je dus altijd een heerlijk bedje en een fijne en vooral veilige stoel bij de hand.

Wat langer blijven op visite? Of toch nog even die extra boodschappen oppikken? Geen punt wanneer je op pad gaat met jouw kindje in een Bugaboo buggy of een Fox!

De makkelijkste manier van shoppen voor je uitzet

Van de ideale reiswieg met wandelwagen tot een buggy of een veilige stoel voor in de auto; in de Bugaboo collectie in onze webshop vind je wat je zoekt. Natuurlijk bieden we meer handige items voor je uitzet en accessoires voor kinderwagens. Na het bestellen van jouw favoriete wandelwagen of buggy heb je thuis alle gelegenheid om jouw aankoop rustig te bekijken. Niet tevreden? Met onze uitstekende service en de mogelijkheid om achteraf te betalen voor jouw aankoop kan shoppen voor jouw kindje niet makkelijker dan in onze webshop!

Ontdek nu ons ruime assortiment Bugaboo kinderwagens en meer!