Stoel-bank loungesets

De tijd dat je om te zitten in de tuin alleen de keuze had uit plastic, rechte tuinstoelen ligt allang achter ons. In je tuin kan je net zo lekker loungen als in je woonkamer. Ontdek het zelf als je je laat zakken op de stoel-bank loungesets van wehkamp. De set kan je op verschillende manieren neerzetten. Maak je keus uit onze verschillende stoel-bank loungesets.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Laat het genieten beginnen met de stoel-bank loungesets van wehkamp

Ontvang jij graag veel gasten en hou je ervan om buiten bij te kletsen? Of heb je een groot gezin en zoek je naar een tuinset die plaats biedt voor iedereen? Onze stoel-bank loungesets zijn ideaal. De sets bestaan over het algemeen uit een bank, twee stoelen en een bijzettafel. Je kunt kiezen uit kleinere sets die geschikt zijn voor drie personen en wij hebben ook sets voor zes personen. Zo’n set past niet alleen goed in een kleine of grote tuin, maar ook op je balkon is een loungeset fijn. Na een lange dag werken plof je zo neer met een koel glas drinken.

Kies een stoel-bank loungeset in jouw eigen stijl

Ook je tuin richt je in naar je eigen stijl en smaak. Hou je van natuurlijke materialen? Kies voor een stoel-bank loungeset van bamboe. In je toch al groene tuin waan je je meteen in het oerwoud. Zoek je een set die weinig onderhoud vergt? Naar een stoel-bank-loungeset van plastic hoef je nauwelijks om te kijken. Zodra de zon schijnt, haal je een doekje over de bank en de stoelen en je kunt zitten. Als je langere tijd geen gebruik maakt van je loungeset dek je deze af met een speciale hoes. Zo gaat je loungeset nog langer mee. Naast variatie in materiaalgebruik valt er ook voldoende te kiezen als het gaat om kleur. Wij hebben bovendien loungesets van verschillende merken, zoals Hartman en Keter. Onder de merknaam W vind je de stoel-bank loungesets van ons eigen merk wehkamp Home.

Voor al je tuinmeubilair shop je bij wehkamp

Creëer als je de ruimte hebt in je tuin verschillende gezellige hoekjes. Wil je in de zon zitten of in de schaduw? Wil je ook buiten eten? Buiten eettafelstoelen in combinatie met een buiten eettafel staan garant voor heel wat gezellige maaltijden, zodra het weer het toelaat. Wehkamp levert de tuininrichting. Nu alleen nog duimen voor fijne temperaturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help