Kinderbroeken voor jongens

Broeken zijn de basis van je outfit en daar wil je graag mee af kunnen wisselen. Daarnaast wil het ook nog weleens voorkomen dat er tijdens het spelen een gat of vlek in de broek komt. Daarom is het een goed idee om genoeg broeken in je kledingkast te hebben. Gelukkig voor jou hebben wij een ontzettend groot aanbod jongensbroeken voor je! Ontdek ze hier.

874 Resultaten
Aanbevolen

874 Resultaten

Jongensbroeken

Elke jongen, klein of groot, heeft een favoriete broek. Een spijkerbroek of een chino, een zomerse bermuda of korte broek. Met je favoriete broek is het elke dag feest. Zo'n lievelingsbroek mag natuurlijk nooit kapot gaan...en laat dat nu een uitdaging zijn voor jongens, want spelen, fietsen, bomenklimmen, voetballen en hutten bouwen vraagt nogal wat van broeken, ook van de allersterkste jongensbroeken. Gelukkig zijn er heel veel broeken die flink wat modder-, gras- en fietskettingvlekken kunnen hebben en ook heel veel wasbeurten kunnen doorstaan.

Jongensbroeken voor trapveldje & schoolplein

Bekende merken zoals Vingino, Cars en name it zorgen ervoor dat jongens altijd goed voor de dag komen. Op het schoolplein, op familiebezoek, op het trapveldje en op een feestje. Een nieuw schooljaar (en een paar centimeter gegroeid na een lange vakantie) begint extra cool met een nieuwe broek. Dol op stoere spijkerstof, grote zakken of opvallende kleuren? Het kan allemaal. Laat je inspireren op wehkamp.nl door de nieuwste jongensbroeken van merken zoals C&A en WE Fashion; deze merken weten precies weten wat jongens mooi vinden en wat hip is op het schoolplein.

Stoere jongensbroeken in heel veel kleuren

Jongens kunnen de hele wereld aan in zo'n stoere verwassen of destroyed jeans, in een opvallende rode of blauwe chino of een bermuda met zomerse bloemen- of Hawaii-print. Deze jongensbroeken zijn ervoor gemaakt om eindeloos in te spelen. Bij wehkamp.nl vind je voor elk type, karakter en gelegenheid een passende jongensbroek. Door te selecteren op lievelingskleur en favoriet model, maak je de keuze voor die nieuwe lievelingsbroek wel heel gemakkelijk.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën