Buiten bloempotten

Kleed je woonkamer, eetkamer of slaapkamer gezellig aan met bloemen en planten in de mooiste bloempotten en plantenhangers. Kies voor prachtige bloempotten van de mooiste woonmerken. Bloempotten in een verfijnde kleur van House Doctor, plantenhangers van Bloomingville en de met een bijzondere vorm en in alle maten. Bij wehkamp vind je bloempotten en plantenhangers in alle kleuren, gemaakt voor alle bloemen en planten waar je huis of tuin nog mooier van wordt.

99 Resultaten
Aanbevolen

99 Resultaten

Creatief inrichten met plantenpotten

Met leuke bloempotten vrolijk je niet alleen je interieur op, maar ook je tuin. In onze ruim gesorteerde webshop vind je namelijk niet alleen een grote bloempot (of juist een kleine bloempot) voor binnen, maar ook voor buiten. Vooral voor plantenpotten de je buiten wilt gaan gebruiken geldt dat ze aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Hoe kies je de juiste potmaat voor jouw planten? Hoe zit het met het afvoeren van overtollig water uit de potten die jij kiest voor jouw planten of bloemen? We helpen je graag met wat meer informatie. Zo weet je zeker dat je happy bent met jouw nieuwe aanwinst voor in huis of voor in jouw tuin!

Een bloempot kopen voor in je tuin

Wil je jouw tuin een boost geven of zijn de huidige plantenbakken en potten toe aan vervanging? Met de juiste potten voor buiten geniet je jarenlang van een tuin vol gezonde bloemen en planten die je desgewenst makkelijk kunt verplaatsen of verhuizen. Klimplanten (denk bijvoorbeeld aan de prachtig klimmende passiebloem) doen het prachtig in een grote bloempot met aarde en voeding van een goede kwaliteit. Ook grassoorten en decoratieve bamboe vallen mooi op in een ruime pot, eventueel op een sokkel in de tuin. Nog een voordeel aan het neerzetten van planten in potten in jouw tuin: planten zoals bamboe spreiden niet te veel wanneer ze in een pot staan. En ze beschermen je planten voor de koud in je wintertuin. Combineer jouw plantenopstelling met een mooi bijpassend buitenkleed!

Een kindveilige tuin

Jonge kinderen verkennen de wereld en de tuin met hun handen en hun mond. Wil je voorkomen dat jouw kroost zich per ongeluk te goed kan doen aan giftige planten? Plaats jouw planten dan samen in een ruime vierkante bloempot of ronde bloempot in een trendy kleur. In onze webshop vind je buitenpotten voor planten die bestand zijn tegen water en vrieskou. Plaats stekelige planten of planten met vruchten waar jouw kindje eventueel allergisch voor is veilig en hoog op een plantenstandaard. Heeft je kind een bijen- of wespenallergie? Zet dan geen planten neer die bijen aantrekken.

Een balkontuin inrichten met mooie potten

Heb je geen tuin tot je beschikking, maar wel een balkon of een dakterras? Dan creëer je binnen een handomdraai een oase van rust in de buitenlucht met planten in potten van verschillende hoogtes. Met een plantenstandaard kun je de kleinere planten op een hogere positie plaatsen en zo een groene muur creëren. Gebruik potten met gaatjes in de bodem, zodat overtollig water kan wegsijpelen. Zo voorkom je wortelrot bij jouw favoriete planten. Kies voor potten en bakken in bij elkaar passende tinten, of maak een cottagetuin met een landelijke sfeer met potten in gemengde kleuren.

Zorgenvrij tuinieren

Het plaatsen van planten in potten geeft je de mogelijkheid om zorgeloos te tuinieren, zonder schoffelen en graven. Wil je jouw planten binnen laten overwinteren? Dan plaats je de pot met plant simpelweg in een licht verwarmde schuur met wat daglicht. Ontdek de leukste potten voor bloemen en planten in onze webshop en kies voor potten en plantenbakken met een mooi design en een lange levensduur!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.