Hanglampen

Een mooie hanglamp is een echte sfeerbepaler in je huis. Boven de eettafel of in de hal, ze zijn vaak prominent aanwezig. Het uitzoeken van juiste hanglampen is dan ook een serieuze zaak. Bedenk goed welke stijl en welk soort licht je wilt. Boven de eettafel is goed licht een must terwijl op andere plekken in huis een hanglamp meer een sfeerfunctie kan hebben.

274 resultaten
aanbevolen

274 resultaten

Hanglampen

Welke stijl je ook hebt gekozen voor je interieur, er zijn altijd hanglampen die hier perfect bij passen. Kijk maar eens in ons assortiment, daar vind je verschillende varianten. Uiteindelijk vind je bij ons de lamp die ideaal is voor jouw kamer. Het maakt niet uit wat de reden is dat je een hanglamp wilt, wij zorgen dat je meer dan genoeg keuze hebt. Met meer dan 100 verschillende hanglampen lukt het je vast wel om iets uit te zoeken, toch?

Praktisch licht van boven

Hanglampen zijn vanuit praktisch oogpunt echt een uitkomst. Sinds we elektrisch licht hebben, kunnen we namelijk een lamp aan het plafond hangen die vervolgens een hele ruimte voorziet van het nodige licht. Daardoor hoef je geen staande lampen meer te gebruiken, wat veel plek scheelt en bovendien voor een heel ander interieur zorgt. Je kunt die ruimte immers benutten door bijvoorbeeld meer of grotere meubels te gebruiken. Nog steeds bieden hanglampen vele voordelen. Vooral boven tafels worden ze vaak gebruikt. En omdat ze hier in het volle zicht hangen, is het design van de hanglamp ook van belang. Daarom hebben wij er zo veel. Van minimalistische tot uitbundige blikvangers, van witte tot gekleurde varianten. Ga eens lekker shoppen in ons assortiment hanglampen!

De beste merken

Als het op design aankomt, kun je de hanglampmerken die wij voeren vast en zeker waarderen. Denk bijvoorbeeld aan Philips, It's about RoMi, HKliving, Home Sweet Home en whkmp's own. Topkwaliteit van de beste ontwerpers, wat wil je nog meer? Voor elk budget kun je bij ons terecht, dus kies je favoriet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.