POP top teaser image

Babyvoeding

Verschillende flesjes en verschillende spenen van merken als Philips, Alecto, NUK en Difrax helpen jouw kindje om in een plezierige snelheid de juiste hoeveelheid voeding binnen te krijgen. Fopspeentjes in diverse kleuren geven je kindje een vertrouwd geborgen gevoel. En met Medela moedermelkflesjes kun je moedermelk invriezen en bewaren. Bekijk ook onze kinderstoelen en kinderservies.

781 Resultaten
Nieuwste collectie

781 Resultaten

Voedingsaccessoires

Voor het voeden van je kindje heb je verschillende producten nodig om het voeden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij wehkamp koop je eenvoudig alle benodigde voedingsaccessoires. Verschillende flesjes en spenen helpen jouw kindje om in een fijne snelheid de juiste hoeveelheid voeding binnen te krijgen.

Babyflessen en fopspenen

Wij hebben tientallen varianten babyflesjes in het assortiment van topmerken als Difrax, Philips, NUK en Bibi. Wat erg belangrijk is, is hoe goed de fles en de speen bij het drinkgedrag van jouw kindje passen. Om deze drinkervaring voor ieder kindje zo fijn mogelijk te maken, hebben wij een uitgebreid assortiment. Hier vind je zeker een flesje die past bij het drinkgedrag van jouw kindje.

Baby’s hebben een grote zuigbehoefte, ook al is er geen fles of borst in de buurt. Fopspenen kunnen hierbij helen. Dankzij een fopspeen krijgt je kindje de mogelijkheid om aan deze behoefte te voldoen. Bij ons vind je fopspenen in vele kleuren en soorten. Kies op je gemak een speen die past bij de leeftijd en behoefte van jouw baby.

Drinkbekers

Na enkele maanden stapt je kindje over van een fles naar een drinkbeker. Als ouder wil je dat je kindje op de juiste manier leert drinken, dit gaat een stuk beter met de juiste beker. Bij ons vind je alles, van een gewone drinkbeker tot aan een rietjesbeker en pakjeshouder. Voor iedere leeftijd zijn er drinkbekers verkrijgbaar in vele kleuren en merken van onder andere Difrax, Done by Deer, Mepal en Philips Avent.

Kinderbestek

Vanaf elf maanden krijgen baby’s de eerste aandrang om zelf te leren eten. Dit gaat natuurlijk met kleine hapjes, vallende vorkjes en veel geknoei. Vooral het zelf leren eten met bestek is een hele uitdaging. Het is van belang dat je kindje leert eten met goed bestek dat ook nog tegen een stootje kan. Tijdens het proces valt het bestek namelijk regelmatig. Dit is geen enkel probleem, want bij wehkamp koopt u kinderbestek dat niet zomaar kapot gaat. Om te voorkomen dat het bestek niet zomaar uit de handen glijdt, hebben wij zelfs bestek dat is uitgerust met een antislip handvat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën