Blijf fit, blijf bewegen - Goed Begin AW21

Gezond leven

In deze sportshop vind je alles wat je nodig hebt voor een sportieve start van het jaar. Voor alle thuis work-outs.

Alles wat je moet weten over gezond leven

Gezond leven en een gezonde levensstijl. Dat klinkt naar goede voornemens, maar elk moment in het jaar is dé gelegenheid om lief te zijn voor je lichaam. Met onze vier gezond leven tips lukt het jou om gezonder te leven. Zo zit jij beter in je vel.

1. Gezond leven met goede voeding

Gezond leven begint met goede voeding. Dat houdt in dat je voldoende water drinkt (minimaal 2 liter per dag) en voldoende groente en fruit eet. Vind je dat lastig? Verwerk je groente en fruit dan in smoothies of zelfgemaakte soep. Beleg bovendien je boterham met komkommer en tomaat én verruil de zak chips ’s avonds voor wortels, selderij, radijsjes of een appel.

2. Slaap voldoende

Voldoende slapen is enorm belangrijk als je gezonder wilt leven. Door voldoende te slapen, krijgen je lichaam én je geest de tijd om te herstellen. Je voelt je de volgende dag waarschijnlijk direct energieker en vrolijker. Hoeveel je moet slapen wisselt per persoon. De meeste experts raden een nachtrust van 7 tot 9 uur aan.

3. Zorg dat je de juiste vitamines en mineralen binnenkrijgt

Gezond leven is met onze tips een fluitje van een cent. Vind jij het lastig om elke dag voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen? Of ben je een fanatiek sporter? Ontdek dan onze voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn een goede aanvulling op een (gevarieerd) eetpatroon. Eet je vaak onderweg en/of heb je niet altijd de tijd om te koken? Dan zijn maaltijdvervangers misschien wel wat voor jou.

4.Beweeg voldoende

Wat is gezond leven zonder voldoende beweging? Zoek daarom een leuke sport die echt bij jou past. Plan minimaal drie sportsessies per week in en zoek eventueel een sportmaatje om gemotiveerd te blijven. Ook een nieuwe sportoutfit geeft jou extra motivatie! Sport je liever thuis? Ontdek dan onze fitnessapparatuur. Zo sport je waar en wanneer jij dat maar wilt!

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.