Badspeelgoed

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

Maak van badderen iets bijzonders met badspeelgoed

Iedere ouder kent het wel: de dagelijkse dingen doen met jouw baby'tje kan een uitdaging zijn. Van het voeden tot het kleden en wassen van je kindje, soms zijn er van die dagen waarop het allemaal wat minder vlotjes verloopt. Met leuk badspeelgoed voor jouw kindje maak je van badderen wél een leuke activiteit en is wassen geen uitdaging meer.

Veilig en leuk badspeelgoed tot 2 jaar

Bij het kiezen van de leukste badspeeltjes voor jouw kroost wil je zeker weten dat het speelgoed voldoet aan strenge veiligheidseisen, zodat jouw kindje er in het water veilig mee speelt. Voor het uitgebreide assortiment speelgoed voor kindjes in de leeftijd tot 2 jaar oud hebben wij een keuze gemaakt uit de leukste, leerzame en veilige speeltjes van de beste merken. Daar kun je op vertrouwen.

Waarom kiezen voor badspeeltjes voor je baby?

Wanneer jouw kindje wat minder geïnteresseerd is in het badderen of in bad gaan ronduit niet leuk vindt, dan biedt leuk speelgoed voor in bad een uitkomst. Met creatief speelgoed voor in bad, zoals badkrijtjes, drijvende speeltjes en waterbestendig speelgoed, maak je van de tijd in het water iets bijzonders. Zo zal jouw kindje uitkijken naar het badderen en kun jij je meer ontspannen. Het afleiden van jouw baby met waterspeelgoed tijdens het badderen maakt het wassen leuk.

Verschillende soorten badspeeltjes

In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment speelgoed voor in bad. Is het in bad gaan echt geen leuke ervaring voor jouw kindje? Denk dan eens aan een kleurrijke badstoel. In dit kunststof stoeltje was je jouw baby veilig, terwijl hij of zij lekker speelt in het water. Een tweede voordeel van badstoeltjes is het feit dat jouw kindje veilig zit en je de handen vrij hebt om jouw baby'tje te wassen.

Andere soorten badspeelgoed voor baby's zijn drijvende speeltjes. Leuke voorbeelden hiervan zijn waterpuzzels, drijvende diertjes waar het kindje mee kan spelen tijdens het wassen en interactief speelgoed voor in bad. Met een handige houder met zuignappen voor aan de badrand of aan de muur heb je jouw speeltjes altijd bij de hand. Het leukste badspeeltje voor baby's is kleurrijk en interactief.

Badspeelgoed voor jouw peuter

Badspeelgoed voor peuters heeft meer interactieve mogelijkheden dan speelgoed voor in bad voor baby's. Met peuterspeelgoed kun je tijdens het baden samen leuke spelletjes doen of jouw kindje bijvoorbeeld een puzzeltje laten doen tijdens het in bad gaan. Bekijk in onze webshop het leukste speelgoed voor in het water, zoals het badspeelgoed van Hema.

Breng meer waardevolle tijd door met jouw kindje en shop vanuit huis voor het leukste speelgoed voor in bad voor jouw kindje. Ontdek ons assortiment en bekijk vooral ook onze sale items in de webshop. Laat al jouw babyspeelgoed, kleertjes en andere benodigdheden voor jouw kindje makkelijk en snel aan huis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help