voedingskleding: zwangerschaps mode voor dames

Zwanger zijn kan geweldig zijn. Maar als je eenmaal bevallen bent, moet je natuurlijk ook praktische kleding hebben voor het voeden. Daar is voedingskleding perfect voor! Een functionele maar ook trendy voedings- jurk, -top, -bh, -tuniek of jumpsuit vind je hier! Ontdek merken als Noppies en MAMALICIOUS. Bekijk ook alle andere zwangerschapskleding. En ontdek ons complete assortiment aan borstvoedingsproducten zoals borstkolven, tepelzalf en voedingskussens.

126 Resultaten
Nieuwste collectie

126 Resultaten

Voedingskleding

Na de bevalling is het vaak prettig om je zwangerschapskleding nog een tijd te dragen. Deze kleding heeft voldoende ruimte rondom je buik, die natuurlijk niet van de een op de andere dag de oude is. Veel van de positiemode die je bij wehkamp kunt bestellen, is ook goed geschikt als voedingskleding.

Borstvoeding geven zonder dat het opvalt

Bij voedingskleding is het prioriteit dat je op een nette manier jouw kindje kunt voeden zonder dat je op een ongemakkelijke manier je kleding uit moet doen. Aan de voorkant van het kledingstuk zit vaak een V-hals of andere handige opening waardoor je subtiel borstvoeding kunt geven, zonder dat het opvalt; het lijkt van een afstandje zelfs alsof je aan het knuffelen bent met je baby.

Voedingsjurken, voedings-bh’s en meer

Bij wehkamp hebben we verschillende voedingskledingstukken zoals voedingsjurken, voedingspyjama’s, voedingsshirts, voedingstops en voedingshemden. Heb je geen behoefte aan een speciale kleding om borstvoeding te geven? Begin dan bij de basics, zoals voedings-bh's. Deze kun je gemakkelijk losmaken bij het BH-bandje, maar geeft toch voldoende support. Voedings-bh’s kun je bij wehkamp bestellen van merken als Noppies en Anita. Andere voedingskleding hebben we van merken als MAMA-LICIOUS, Isabelle Oliver, LOVE2WAIT en C&A.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën