Zonnebrand baby & kind

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Zonnebrand voor baby's

In het eerste levensjaar van een baby is het verstandig om de zon volledig te vermijden. De tere dunnere babyhuid is gevoelig voor huidschade, die kan ontstaan door de stralen van de zon. Zelfs wanneer jouw kindje in de schaduw ligt, moet je een goede bescherming voor de huid gebruiken. Zonbescherming voor baby's voorkomt huidproblemen en schade aan de huid, die vaak te laat wordt opgemerkt. In onze webshop vind je een ruim assortiment zonbescherming voor kinderen en baby's.

Wat is de beste zonnebrand voor baby's?

Bij het kiezen van de beste bescherming voor de huid van jouw baby is het goed om op een aantal kenmerken van de crème te letten. Gebruik voor baby's liever geen zonnespray. De spray wordt vaak ongemerkt te dun aangebracht. Het inademen van de spray is onprettig voor het kind.

Kies voor een goed smeerbare crème met een hoge beschermingsfactor. Factor 50 is ideaal voor een baby zonnebrand middel, maar ga in ieder geval voor een zonbescherming met een factor 30. Zorg dat je altijd een flesje zonbescherming voor baby's bij je hebt, niet alleen in de zomerse maanden.

Veilige zonnebrand voor kinderen kiezen

Bij het kiezen van een goede zonnebrandcrème voor kinderen let je allereerst op de beschermingsfactor die de crème biedt. Het is fijn om te kiezen voor een crème die geen witte waas achterlaat (hoewel dit wél helpt om te zien of het kindje goed ingesmeerd is). Kies het liefst voor een crème die waterbestendig is. Los daarvan is het verstandig om geregeld te smeren, meerdere malen per dag.

Bescherm je baby optimaal tegen de zon

Naast zonnebrandcrème voor baby's aanbrengen kun je meer doen voor de huid van je kind. Een goed zonnehoedje helpt niet alleen tegen verbranding van de gezichtshuid; hiermee heeft je kindje ook minder last van het felle licht. Kleed je kind in dicht geweven beschermende kleding. Denk hierbij ook aan het bedekken van de beentjes en de armen. Katoenen kleding die ademt of kleding met uv-bescherming is ideaal. Ontdek ons assortiment zonbescherming en zorg altijd voor een voorraad zonnecrème in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help