POP top teaser image

Zuiver wonen

492 Resultaten
Nieuwste collectie

492 Resultaten

Zuiver

Zoek je een merk dat puur en eigentijds design biedt? Dan zoek je Zuiver! Het Nederlandse merk biedt je een uitgebreide collectie die exclusief ontworpen is door de beste designers, of ze nou in dienst zijn van het merk of hun sporen al internationaal verdiend hebben. Geen wonder dat dit eigentijdse merk in korte tijd is uitgegroeid tot een van de vooraanstaande merken op gebied van interieurdesign. Wat kies jij van Zuiver?

Inspirerende en herkenbare producten

Dynamisch Dutch design, dat is een mooie manier om Zuiver te karakteriseren. Het merk biedt verlichting, meubelen en woonaccessoires, waaronder vloerkleden en fotolijsten, die met recht bijzonder genoemd mogen worden. Ze maken indruk, of je ze nu direct wilt aanschaffen of niet. De vooruitstrevende kant van Zuiver is overal duidelijk zichtbaar. Toch is de collectie in zijn geheel zeer gebalanceerd. Je ziet al snel wat de bandbreedte is waarbinnen het merk zich begeeft. De diversiteit van de producten werkt inspirerend, maar de herkenbaarheid doet vertrouwd aan. De speelse en moderne stijl die Zuiver hanteert is onderdeel van een continu proces. Er komen steeds weer nieuwe producten bij die de merknaam met trots mogen dragen.

Weet je al wat het wordt?

Of je nu gaat voor een Zuiver hanglamp of bijzettafel, een 3-zitsbank of een klok: je weet dat je kiest voor een merk dat een duidelijke eigen stijl heeft. Spreekt het design je aan, dan weet je al snel welk product voor jou geschikt is. Wij doen er alles aan om de producten van Zuiver aan te bieden tegen zo scherp mogelijke prijzen. Veel plezier met je aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën