POP top teaser image

Babykamer

Ze hebben zelf nog weinig te zeggen over de inrichting van hun kamertje, dus is het helemaal aan jou om er iets moois van te maken. Hier vind je complete babykamers, ledikantjes, commodes, maar ook babyfoons en babybadjes van merken als Alecto, Baby's Only en Done by Deer. Alles om een aangename en veilige omgeving te creëren. Doe inspiratie op voor het jouw babykamertje en shop de mooiste spullen. Bekijk hier ook babybedtextiel voor bijpassende slaapzakjes, lakens en dekentjes die de babykamer compleet maken.

2019 Resultaten
Aanbevolen

2019 Resultaten

Babykamer

Van rustige slaapplek tot druk speelparadijs: je wilt dat je kindje zich thuis voelt op zijn of haar eigen babykamer. Wij bieden je de mooiste meubeltjes en accessoires, de bedjes en matrasjes die het lekkerst slapen, de beste babyfoons en de liefste mobiles.

Complete babykamer of losse elementen

Als je een complete babykamer koopt, ben je natuurlijk in één keer klaar met inkopen doen. Dan kun je immers een stijl uitkiezen die je aanspreekt en ben je in één keer klaar en past alles goed bij elkaar. Maar als je bepaalde meubels al hebt en andere nog niet, dan is het goed om ons brede assortiment ledikanten en bedden, matrassen en bedbodems, slaapzakjes en dekentjes, kasten en commodes, traphekken, babyfoons en andere toebehoren eens te bekijken. Daarmee kun je een geweldige babykamer samenstellen! Er zijn heel veel merken en stijlen waar je uit kunt kiezen.

Ook alle accessoires hebben we voor je

Naast de meubels die je verwacht in een babykamer, heb je ook allerlei accessoires nodig. Zoals hoeslakens, lakens, badjes en badaccessoires, kruiken, warmtekussens en opbergrekken. Alles wat je maar kunt bedenken voor de kamer van je nieuwe gezinslid kun je bij wehkamp.nl vinden. Wij helpen je aan de beste producten voor de ideale babykamer.

Kwaliteit en design staat voorop

Met merken als Bopita, Coming Kids, Kidsdepot weet je zeker dat je voor kwaliteit en uniek design kiest. Wit is de kleur die het vaakst voorkomt bij babykamers, maar grijs is in opkomst. Kijk eens op je gemak rond bij ons en je vindt vanzelf je ideale aankleding voor de babykamer!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën