Muziekmobielen

Muziekmobielen brengen drie dingen samen die hoogst interessant zijn voor baby’s: muziek, beweging en kleurtjes. De muziekmobielen van o.a. Nijntje, Woezel en Pip en Fisher-Price laten een rustgevend muziekje horen zodat dat je baby lekker blijft liggen en snel in slaap zal vallen.

39 Resultaten
Nieuwste collectie

39 Resultaten

Muziekmobielen

Baby’s houden van muziek en bewegende voorwerpen. Een muziekmobiel kan jouw kleintje daarom heerlijk vermaken. Bij ons vind je een ruim assortiment muziekmobielen van de merken zoals Baby’s Only, BamBam en Done by Deer.

Verschillende kleurtjes en melodietjes

Baby’s houden naast muziek en bewegende voorwerpen ook van felle kleurtjes. Bij ons vind je felgekleurde muziekmobielen van de merken Done by Deer, PlAYGRO en Taf Toys. Ook hebben we echte design muziekmobielen. De trendy muziekmobielen van de merken Done by Deer en Baby’s Only zijn een aanwinst voor jouw interieur en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. De muziekmobielen zijn voorzien van verschillende melodieën. In de productteksten van de artikelen vind je welke (bekende) melodie een muziekmobiel heeft.

Voor boven de box én boven het bedje

Een muziekmobiel, of ook wel boxmobiel genoemd, is gemakkelijk boven jouw babybox of babybedje te bevestigen. Met één knop kun je de muziekmobiel (veelal) losmaken en gemakkelijk verplaatsen. Naast de muziekmobielen die je gemakkelijk kunt bevestigen, hebben we ook muziekknuffels. De knuffels zijn super zacht en voorzien van een rustgevend muziekje. Zo kan jouw kleintje heerlijk in slaap vallen.

Muziekdoosje

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Of een leuk muziekdoosje voor jouw eigen baby? Bij ons vind je mooie houten muziekdoosjes van de bekende merken BamBam en Nijntje. De muziekdoosjes zijn stijlvol en een aanwinst voor de babykamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help