Tuinsets

Lekker lang tafelen, kopjes koffie drinken, spelletjes spelen; het kan allemaal als je een tuinset hebt. We hebben veel tuinsets van verschillende merken. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je nieuwe tuinset bij wehkamp.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Geniet van fijne tuinsets die uitnodigen om naar buiten te gaan

Buiten zijn is goed voor je. Maar soms heb je een extra steuntje in de rug nodig om wat vaker de deur uit te gaan. Je zult er waarschijnlijk sneller voor kiezen om dat spannende boek binnen te gaan lezen als je buiten geen comfortabele plek hebt om te zitten. En juist daarom is een tuinset een goede investering. Het nodigt uit om lekker naar buiten te gaan om dat boek te gaan lezen of om buiten een bordspel met de kinderen te gaan spelen. Zie je het al helemaal voor je? Bekijk dan eens wat we allemaal hebben. De tuinsets zien er stuk voor stuk anders uit en zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Zo kunnen de diningsets bijvoorbeeld van hout, kunststof of plastic gemaakt zijn. Soms koop je de diningsets inclusief heerlijke comfortabele kussens. Het kan ook zijn dat je ze er nog los bij moet kopen. Het voordeel daarvan is dat je zelf kunt bepalen welke kleur de kussens krijgen.

Ontdek het brede aanbod met uiteenlopende tuinsets

Behalve diningsets bestaat het aanbod met tuinsets ook nog uit bistrosets. Met een bistroset heb je minder ruimte om uitgebreid te tafelen, maar ze nemen daarom ook minder ruimte in beslag. Bistrosets zijn daarom ideaal voor in een kleine tuin of op een balkon. Ook voor het opvullen van een lege hoek in de tuin is een bistroset heel geschikt. We hebben bij het uitzoeken van de mooiste tuinsets ook gedacht aan de allerkleinsten. Je kunt voor je kind of kinderen namelijk kiezen voor een schattige kinderpicknickset of een kindertuinset die bestaat uit twee stoelen, een tafeltje en een parasol. Zo’n kindertuinset nodigt ze uit om soms eventjes te stoppen met spelen en bij te komen met wat te eten en/of te drinken.

Maak een keuze en bestel, morgen in huis

We zijn snel met het verwerken van je bestelling en vinden het belangrijk dat je je spullen snel in huis hebt. Bij sommige tuinsets is het daarom mogelijk om het morgen al bij je thuis te laten bezorgen. Maak dus snel een keuze, bestel en genieten maar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.