Tuinsets

66 resultaten
aanbevolen

66 resultaten

Met de tuinsets van Wehkamp kan het buitenseizoen beginnen

Het buitenseizoen blijft tegenwoordig niet beperkt tot de zomer. Ook in andere jaargetijden brengen we graag buiten tijd door. Om comfortabel te kunnen zitten, kun je bij Wehkamp een tuinset kopen. Zo zit je buiten net zo fijn als binnen! De set bestaat uit stoelen en een tuintafel. Je kiest zelf voor hoeveel personen je een tuinset hebben wilt. Wehkamp tuinmeubelen zijn er in verschillende stijlen. Kies de stijl die bij jouw tuin past.

Eindeloos genieten met een tuinset van Wehkamp

Vind je het heerlijk om ’s ochtends buiten te ontbijten of ’s avonds met z’n tweeën bij te praten bij de ondergaande zon? Onze bistrosets zijn hier ideaal voor. Krijg je regelmatig vrienden te eten? Kies dan voor onze dining set. Later op de avond zak je heerlijk weg in de loungesets van Wehkamp. Vergeet ook niet onze loungesets in de aanbieding te checken.

Je bent in één keer klaar

Zoek je een buitentafel en buitenstoelen? Je kunt bij ons ook tuinstoelen kopen en er zelf de tafel bij uitkiezen. Ben je liever in één keer klaar en wil je bovendien zeker weten dat de stoelen en de tafel goed bij elkaar passen? Maak kennis met onze tuinset voor 6 personen. Heb je wat minder ruimte? Kies dan voor een tuinset voor 2 personen.

Een tuinset kopen voor de allerkleinsten

Bij Wehkamp hebben wij ook een schattige kleine tuinset voor je kinderen. Aan hun eigen buitentafel kunnen jouw kids eindeloos tekenen of knutselen. Ze eten en drinken wat met hun vriendjes en vriendinnetjes of rusten even uit na het spelen. De tafel heeft afgeronde hoeken, dat is wel zo veilig! De hele familie zit fijn op een tuintafel set van Wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.