Speeltoestellen

Ben je op zoek naar groter buitenspeelgoed? Bij ons vind je een groot assortiment speeltoestellen. Van zandbakken zandbakken tot schommels tot glijbanen. Is dit voor jou niet groot genoeg? Kies dan voor complete speeltoestellen. Combinaties van schommel met glijbaan of zelfs met een speelhuis erbij. Uren speelplezier in de frisse buitenlucht gegarandeerd.

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

De leukste speeltoestellen in je tuin

Geef jouw kids de mogelijkheid om heerlijk buiten te spelen in jouw eigen tuin. Zo houd je een oogje in het zeil terwijl ze klauteren en klimmen, van de glijbaan af roetsjen of heerlijk op hun eigen schommel genieten. Klimtoestellen, een leuk speelhuis of een uitgebreide speelkeuken in de tuin stimuleren tot meer spelen in de buitenlucht. Je kunt zelf een hele speeltuin samenstellen als jouw ruimte en budget dat toelaten, maar we bieden in onze webshop ook leuke compacte speeltoestellen voor buiten.

Spelen voor jongere kinderen

Ook voor de jongste kinderen zijn er veilige glijbanen en speeltoestellen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een klein speeltoestel voor een peuter? Kies dan voor een speelhuis met een geïntegreerde glijbaan en een klimrek aan de zijkant van het huisje of voor een veilige standaard met een schommel eraan. Hier zal jouw kind ook van kunnen blijven genieten als het wat ouder wordt.

Een speelhuis met glijbaan, bijvoorbeeld van het merk Little Tikes of van Smoby, is verkrijgbaar in een speciale uitvoering voor jonge kinderen. Hogere zijkanten bij een glijbaan en veilige afgeronde hoeken zorgen ervoor dat jouw kroost onbezorgd kan spelen. Tip: zet een gezellig tafeltje met zitjes neer bij het speeltoestel of naast een speelhuis met een schommel. Zo hebben de kids een eigen hoekje in de tuin.

Een duurzaam houten speeltoestel

Kies je liever voor een speeltoestel van hout en niet voor plastic? Het merk Plum maakt prachtige klimrekken en speelhuisjes die een lange gebruiksduur hebben. Van een speeltoren met een glijbaan tot een heerlijk eigen huisje met een sprookjesachtig design en raampjes, je vindt het in onze ruim gesorteerde webshop. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor zandbakken, schommels, trampolines en ander leuk speelgoed voor buiten. Bestel snel, wij bezorgen jouw aankoop vlot aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help