Kruiken & kruikenzakken

Niets zo vervelend als in een koud bed stappen. En dat geldt ook voor baby’s. Dankzij de Zensy Soft babywarmer is het verwarmen van een babybedje een koud kunstje. De Zensy Soft is flexibel en zacht, hoeft niet te worden bijgevuld, laadt binnen 4 minuten op en houdt tot 5 uur een heerlijke en natuurlijke warmte vast.

119 Resultaten
Nieuwste collectie

119 Resultaten

Babykruiken

Als je baby net geboren is, kan hij of zij zichzelf nog niet zo goed warm houden. Dat is de reden dat je moet zorgen voor mutsjes en warme kleertjes voor de eerste periode. In bed helpen babykruiken mee om de temperatuur aangenaam te houden. Ja, ook in de zomer. Maar uiteraard zijn de koude wintermaanden de meest voor de hand liggende om de babykruiken paraat te houden. Wij hebben verschillende varianten voor je in ons assortiment opgenomen. Van de klassieke aluminium kruiken tot de Zensy® Soft babywarmer. Bekijk ze op je gemak en je vindt vanzelf de ideale kruik en bijbehorende kruikzak. Met de goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service waar wehkamp.nl om bekend staat!

Kies uit diverse soorten babykruiken

Als we aan babykruiken denken, dan hebben we natuurlijk allereerst zo’n authentieke aluminium variant voor ogen, zoals die van Kidsriver. Die gebruik je in combinatie met een kruikzak van textiel, want anders wordt het te heet voor je baby. CottonBaby biedt bijvoorbeeld trendy zakken die zijn afgewerkt met een leuk lintje om de kruikenzak dicht te kunnen maken. Of kies voor een vrolijke gebreide zak van Baby's Only. Maar er zijn ook andere soorten babykruiken. Bijvoorbeeld de Zensy® Soft babywarmer. Dé nieuwste kruik die eenvoudig oplaadt, heerlijk zacht en flexibel is. Je hoeft geen heet water te gebruiken, de kruik hoeft namelijk niet bijgevuld te worden. De kruik laadt binnen 4 minuten op en houdt tot 5 uur een heerlijke en natuurlijke warmte vast. Daarnaat hebben we nog de Pretura Belly babywarmer. Daarmee hoef je ook geen heet water te gebruiken, maar kies je voor een elektrisch oplaadbare kruik met hoesje. Binnen drie minuten is hij warm (nooit warmer dan 65 graden Celsius) en die warmte geeft hij drie uur lang af. Welke van deze babykruiken kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën