POP top teaser image

Wonen

Beddengoed nodig of zoek je een nieuw vloerkleed? Je vindt het in de categorie wonen bij wehkamp. Ook voor raamdecoratie, badkamerartikelen en verlichting zit je hier goed. Ontdek wat we voor je hebben en bestel.

13834 Resultaten
Nieuwste collectie

13834 Resultaten

Alle spullen om wonen nog fijner te maken, vind je hier

Van kerstartikelen tot vloerkleden en van badkamerspullen tot gordijnen; alles wat je nodig hebt om fijn te kunnen wonen, vind je hier. Voor nieuwe bedden en matrassen hoef je niet verder te zoeken, want ook deze items bestel je online bij ons. Ook voor nieuw beddengoed, een leuk nachtkastje of een bedlampje kun je hier terecht. Misschien is het wel een heel goed idee om het jezelf gemakkelijk te maken en alle benodigdheden voor de babykamer bij ons te bestellen! Wist je dat we behalve spullen voor onszelf ook een aantal items hebben voor huisdieren? Denk aan voerbakken, hondenkussens, hondenspeeltjes en meer. Zelfs voor het inrichten van je kantoor (aan huis) moet je hier zijn. Het aanbod bestaat uit bureaus en bureaustoelen. Bekijk ook het assortiment met kantoorartikelen, zoals agenda’s en notitieboekjes, om je planning in en rond het huis op rolletjes te laten lopen.

Ook voor een gezonde leefomgeving

De meubels, raamdecoratie en alle andere artikelen om zo prettig mogelijk te kunnen wonen, vind je dus hier, maar daarnaast hebben we ook artikelen die ervoor zorgen dat je veilig kunt wonen. We verkopen brandmelders die op iedere verdieping moeten hangen en ook luchtbevochtigers behoren tot het assortiment. Luchtbevochtigers zijn een must voor je gezondheid en daarnaast zijn ze belangrijk om je kamerplanten gezond te houden. Om de luchtvochtigheid in je huis optimaal te houden, is het wel belangrijk om niet te veel vocht in je huis te laten komen. Laat daarom de was als dat kan buiten drogen; dat zorgt ook nog eens voor een heerlijke frisse geur aan je wasgoed. We hebben om dit mogelijk te maken verschillende droogmolens en droogrekken te koop. Om je mooie droogrek een lange levensduur te geven, kun je er ook nog voor kiezen om het droogrek als je het niet gebruikt te beschermen met een droogmolen beschermhoes. Naast alles voor een fijne woonomgeving hebben we ook een uitgebreid assortiment voor een knusse tuin, zoals tuinmeubelen.

Bestel je nieuwe wonen artikelen vandaag nog

Bestel bij wehkamp en je hoeft je geen zorgen te maken of het nieuwe bed of matras wel in de auto past. We laten het gewoon bij je bezorgen en dat kan bij heel veel artikelen zelfs morgen al.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.