kleding

Zwangerschaps jurken voor dames

Er feestelijk uitzien is altijd leuk, ook als je zwanger bent! Daarom hebben we bij wehkamp een ruim aanbod in zwangerschapsfeestkleding, zodat je er door het hele jaar feestelijk uit kunt zien in mer ...

208 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zwangerschapsfeestkleding

Ze zeggen dat een vrouw straalt als ze zwanger is. En hoe versterk je dat nog beter? Door een feestelijk stralende outfit. Je leven is vaak al een groot feestje tijdens je zwangerschap, leg de nadruk op jouw zwangere buik tijdens feestelijke gelegenheden door de mooiste zwangerschapsjurken of positierokken in kant, fluweel of met pailletten. Er is genoeg keus, kies voor sierlijke feestjurkjes maar ook schitterende glitter tops die het accent leggen op jouw groeiende buik. Laat maar zien dat je er bent, het duurt tenslotte negen maanden!

Zwangerschapskleding voor ieder feestje

De feestkleding is net als andere positiemode zo gemaakt dat het item met jouw buik mee groeit. Dat betekent vooral dat comfort een grote factor is. Stretch is hierbij een belangrijk kenmerk van de kledingstukken. En omdat comfort tijdens een bijzondere gelegenheid niet het enige is dat meetelt, zien onze positiemode feest items er ook nog eens erg mooi uit! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit veel zwarte positiefeestjurkjes (ook wel bekend als de Little Black Dress of LBD, zwangerschapsfeestjurken met glitters of kant en mooie zwangerschapsrokken. Passend bij die positiejurk of zwangerschapsrok vind je bij wehkamp uiteraard ook positie panty’s die ook voldoende ruimte bieden voor jouw groeiende buik.

Voedings- en feestkleding tegelijk

Na je bevalling wil je op een gemakkelijke manier jouw kindje voeden. Daarom hebben we ook voedingskleding met een feestelijk tintje, zodat je bijvoorbeeld na een chique diner ook het buikje van jouw baby kunt vullen. Bij wehkamp vind je verschillende voedingsbh’s, maar ook voedingsfeestjurken en voedingsfeesttops. Zowel kanten tops als glitter tops. Hiermee kun je je kleding gewoon aanhouden en op je gemak voeden of kolven. Wel zo makkelijk. Maak je outfit helemaal af met mooie feestelijke pumps of een chique veterschoen. Wanneer je voor een simpele LBD gaat, kun je je outfit ook mooi afstylen met accessoires. Kies voor een bijpassende ketting, een paar subtiele knopjes in je oren of een mooie armband. En vergeet niet je benen te omhullen met de mooiste panty's met stippen, strepen of glitters. Maak het op en top feestelijk en wordt het middelpunt van de avond!