POP top teaser image

Babymode

Lieve rompertjes, snoezige schoentjes of een stoere jog jeans voor jouw baby. Alle babykleding, babyschoentjes en accessoires zoals mutsjes en sokjes vind je hier. Van newborns tot dreumes, alles voor de allerkleinsten. Ontdek onze merken zoals Noppies, Babystyling, NAME IT, Babyface, Z8, Dirkje, Koko Noko en nog veel meer.

3899 Resultaten
Aanbevolen

3899 Resultaten

De juiste maat voor babymode

Hoe bepaal je de juiste baby maten voor het kopen van babykleding? Vooral wanneer je voor een new born baby leuke baby kleertjes wilt kopen om iemand te feliciteren met het moederschap is het handig om gebruik te maken van een maattabel met baby maten voor babymode. Zo weet je zeker dat jouw presentje gewaardeerd wordt en niet te klein is om gedragen te worden door het kindje.

Alle spulletjes voor jouw baby kopen

Wanneer je je aan het voorbereiden bent op het ouderschap heb je misschien een baby lijstje met alle baby benodigdheden die je in huis dient te hebben voor de geboorte van jouw nieuwe kroost. Hierbij kun je denken aan rompertjes en luierpakjes, maar ook aan dekentjes, kruiken, spenen en flesjes. Neem een kijkje op de lijst van benodigdheden voor de geboorte van jouw baby; deze lijst ontvang je doorgaans van jouw geboortedeskundige. In onze uitgebreide webshop kun je terecht voor veel van de items die je dient aan te schaffen, vaak zelfs met korting in onze sale.

Baby merkkleding kopen met de juiste maten

Naast de aanschaf van luiers en dergelijke is er veel om aan te denken wat betreft de aankopen voor de geboorte. Maak handig gebruik van de flinke kortingen op kleding voor de kleinste leden van jouw gezin in onze babykleding sale. Zo kun je aanzienlijk besparen op de kosten voor de aanschaf van alle spulletjes voor een kindje.

In onze babykleding sale vind je een steeds veranderende collectie kleding en andere benodigdheden voor baby's en kinderen van de leukste merken. Uiteraard bieden we tevens sale pagina's voor onze collecties dames- en herenkleding en andere benodigdheden. Zo kun je tijdens de eerste drukke en bijzondere maanden met jouw pasgeboren baby volop genieten en jouw aankopen eenvoudig thuis laten bezorgen. Deze kleding is ook heel leuk om als kraamcadeau te geven.

Meer over new born baby maten

Wil je zorgen voor een leuke garderobe voor jouw baby? Dan is het handig om te weten dat je met de aankoop van babymode in kindermaat 50 meestal goed zit. Een wat te vroeg geboren baby kan maat 48 hebben. Wil je liever iets vooruit kijken wat betreft het kopen van leuke kleding voor jouw eigen baby of voor het kindje van iemand anders? Kies dan kleding die twee tot drie maten boven maat 50 ligt.

Bij het kopen van een basis uitzet in onze babykleding sale is het prettig om te letten op het materiaal waaruit bijvoorbeeld rompertjes zijn gemaakt. Katoen ademt en draagt prettig, stretchkleding is makkelijk met het aankleden van het kindje. Drukknoopjes en klittenband vormen de meest ideale sluitingen voor babymode.

Kleding voor baby's mooi en hygiënisch schoon houden

Zeker in het eerste levensjaar van een baby zal het vaker voorkomen dat je meerdere keren van outfit wisselt gedurende de dag. Hoe warmer je de kleding van de baby kunt wassen, hoe meer bacteriën er uit de kleding worden verwijderd. Let dus goed op de wasvoorschriften op de labels van jouw kinderkleding.

Ook is het verstandig om zeker in de eerste twee levensjaren van het kindje de kleding te wassen met wasmiddelen die PH-neutraal zijn. Zo voorkom je mogelijke irritatie van de huid van het kindje. Uiteraard geldt dit ook voor verzorgingsmiddelen voor de huid van het kind.

Maak het jezelf makkelijk als ouder

Maak het jezelf gemakkelijk en verdoe jouw kostbare tijd na de geboorte van een baby niet met het zoeken naar de handigste en meest comfortabele kinderkleding. In onze uitgebreide webshop kun je terecht voor jouw baby-uitzet, voor rompertjes, trendy kleertjes en leuke babyschoentjes.

Verken ook de sale. Zo maak je handig gebruik van leuke kortingen. Shop vooruit op het seizoen en laat jouw aankopen voor je baby snel thuis bezorgen! Pas de kleertjes eenvoudig thuis en maak gebruik van onze uitstekende service. Na de geboorte van een kindje denken we graag met je mee.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.